Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Oppgradere batteriet på 2013 Focus

Startet av Alfonss, tirsdag 01. mai 2018, klokken 14:58

« forrige - neste »

Alfonss

Noen som vet om det er mulig å oppgradere batteriet på de Ford focusene som har 23kWh batteri til det nye batteriet på 33,5kWh?
Og eventuelt hva det koster, og hvem som gjør det.

elekTrond

Det umulige tar bare litt lengre tid, som Solan sa. :+1: Har du sett noen specs på nye og gamle batteriet? Endra Ford på noen andre nøkkelkomponenter i bilen? Har du sjekket om det står noen Fårder hos Skrotkalle?
'13 Mjau

kaiat

Renault og BMW har lansert oppgradering til større batteri for eldre Zoe og i3, men prislappen ligger på bortimot 100.000 etter det jeg forstår.

Om Ford skulle tilby slikt, vil nok prisen bli mye det samme tipper jeg. Kostnadsmessig er det nok da like greitt å bytte ut hele bilen med en ny. Da får du jo også hurtiglading.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA