Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

hundebur i nye leaf (2018)

Startet av frode123, mandag 26. februar 2018, klokken 19:04

« forrige - neste »

frode123

har bestillt den nye leafen og får den om ca 4 uker, har to små hunder ( ca 10 kg hver) så lurer på om noen
har kjøpt bur som passer og evt hvor?

Gimlar

Jeg satser på å få plass til en vario grind, muilig jeg må bygge opp bagasjen for å få det flatt.

Kenny427

Noen som vet ca målene på bagasjen på nye Leaf? Lettere å finne et bur som passer om jeg vet disse. :)

tuvatk

Fant dere ut av dette? Jeg venter på ny leaf nå, og har to hunder..jeg tenkte at variogate kanskje funker, men finner ikke målene på bagasjerommet noen plass.

olekvaagland

Vi har kjøpt Variocage, nærmere bestemt det minste av disse: https://www.mimsafe.se/en/safety-products/variocage/variocage-compact/. Det har en 23 cm høy terskel, så det må bygges opp ca 2 cm for å kunne åpne døra fritt.  Fant denne gummimatta på Jula: https://www.jula.no/catalog/hage/utemiljo/gulvplater-og-ryer/matter/gummimatte-375053/. Den bygger opp nesten 2 cm og forhindrer dessuten at buret sklir. Buret er også stroppet fast så godt det lar seg gjøre.

tuvatk

Maser igjen jeg, men fikk dere til det med variogate? Ser ikke ut som det funker pga den 25 cm høye terskelen på leafen, men mulig det går an å jukse det til?

collixxx

Bumper denne, er på jakt etter et bur til Leafen jeg også.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA