Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Innvendig plass med setene nede

Startet av xyzzy, mandag 18. mars 2019, klokken 08:20

« forrige - neste »

xyzzy

Hvor god plass er det innvendig (dimensjoner, ikke volum) når setene er nede? Hvor god dybde er det?

Det jeg lurer på er hvor god plass det er til ski eller andre lange ting inne i bilen med hele eller deler av setet nede.

Skiboks er et alternativ, men problemet der er plassen når den ikke er i bruk (pluss å få den av og på). Skistativ i et par hundre kilometer høres umiddelbart ikke ut som noe skiene har godt av.


Eyvind Bernhardsen

Vi kjører til den lokale skibakken med to barn bak og skiene på det nedfelte høyresetet (i skipose, selvfølgelig). Det funker greit for carvingski, men skal du ha med langrennsski til voksne må du nok legge ned venstresiden og ha skiene i midten. Da er det bare plass til en person i baksetet.

Stikkkontakt

Det går fint med 190 cm lange ski på diagonalen med høyre sete nedfelt og en stor person i passasjersetet foran. Ca 185 cm fra bakluka til forsetet når passasjersetet er ganske langt bak.

Corep

#3
Det samme går også med to par 198 cm ski + staver i skipose. Synd det ikke er luke i setet som i min forrige bil. Vil helst slippe å bale med takboks.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA