Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Niro EV på CES

Startet av navyelsen, torsdag 04. januar 2018, klokken 15:20

« forrige - neste »

Cral

Uten.

I alle fall sto det når jeg leste testen av PHEV (eller var det av HEV) at det ikke var planlagt awd av Niro.

~Cral

Elbil historikk
2017 FL E-Golf
2015 Kia Soul 27kWt
2019 Kia eNiro
2019 Kia eNiro
2021 Polestar 2

geear

Håper den kan leveres som AWD eller RWD, men tipper det blir ren FWD både på grunn av kost og plass. For min del kan den bli aktuell som erstatter for e-Golfen selv om den er FWD.

Elling Berg

Sitat fra: THE på onsdag 10. januar 2018, klokken 08:44
Sitat fra: Zuexi på onsdag 10. januar 2018, klokken 08:39
Hva er tanken bak med å vise en såpass konseptbil, fremfor "the real thing" når det er såpass kort tid igjen til lansering og levering?

Kanskje det ikke bare er Tesla som starter utlevering av biler før de egentlig er helt klare med produksjonsversjonen...

Jaguar har heller ikke vist fram produksjonsversjonen av iPace, og der må vel de som har reservert bil bekrefte  bestilling i løpet av januar for å komme i første pulje med utleveringer.

Produksjonsversjonen av Jaguar kan man se på i februar. De fleste detaljene rundt bilen er klare. De kan leses i Jaguardelen av forumet. Man må signere kontrakt hos dem i løpet av februar for å beholde plassen i køen. Nå får hele køen levert bil i Q3, så det er ikke så ille om man bestiller den i mars/ april heller.

Niroen som ble vist nå var på en tech-messe og ikke bilmesse. Tipper det er derfor de er opptatt av å vise fremtidens technologi mer enn hvordan produksjonsbilen blir.

Mvh

Elling

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA