Skrevet av Emne: Redigere innlegg virker ikke  (Lest 306 ganger)

Usikker

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 243
  • Nedre Eiker
    • Vis profil
Redigere innlegg virker ikke
« på: onsdag 27. desember 2017, klokken 22:11 »
Ikke mulig å redigere typo error i innlegg, når man redigerer og trykker lagre kommer det bare en hvit side

test
« Siste redigering: torsdag 28. desember 2017, klokken 06:35 av Usikker »
--
Mer sikker nå :-)
29/6-2017 -> Kia Soul EV Exclusive 2018 Svart

TB

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 1943
    • Vis profil
Sv: Redigere innlegg virker ikke
« Svar #1 på: onsdag 27. desember 2017, klokken 22:45 »
Prøv å slette cache i nettleseren, typisk er feilen i lokal nettleser på denne typen feil. Kan logge ut / inn - det kan og hjelpe. (Tester å redigere denne melding... - det fungerer fint. )
Lørenskog
Citroen C-Zero med OVMS

Usikker

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 243
  • Nedre Eiker
    • Vis profil
Sv: Redigere innlegg virker ikke
« Svar #2 på: torsdag 28. desember 2017, klokken 06:35 »
takk for tips  funka   :+1: :)
--
Mer sikker nå :-)
29/6-2017 -> Kia Soul EV Exclusive 2018 Svart

Karl-Wilhelm

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 124
  • Nøtterøy, Vestfold
    • Vis profil
Sv: Redigere innlegg virker ikke
« Svar #3 på: i går kl. 20:05 »
Lurer på om det er side til av dette problemet, innlegg som har vedlegg kan ikke redigeres, innlegg uten går derimot fint.

Har forresten slettet Cache og Cookies, bruker Chrome.
Kia Soul 2016
I-Miev 2012 (Til salgs fra og med 30.10.17)
Twoflower would be the sort to stand on top of a hill during a lightning storm wearing wet copper armour and shouting "all gods are bastards!"

Elmo

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 6687
  • Elbileiere gjør det med spenning.
    • Vis profil
    • Elmo
Sv: Redigere innlegg virker ikke
« Svar #4 på: i går kl. 21:34 »
Antar at Forum Admin jobben med alle problemene etter oppgradering før jul.
Jobber med saken....

Attachment folderen inneholdt maksimalt antall filer dvs. 9999 filer. Har dermed flyttet gamle vedlegg over til en midlertidig mappe, mens jeg finner ut at løsning for å flere vedlegsmapper.

Endel funksjoner på forumet returnerer en blank side. (deriblandt siden for å sette opp flere vedleggsfoldere på forumet). Dette er sikkert en filleting og enkelt å endre, hvis jeg bare finner ut hvordan. Når det er i orden skal vedlegg igjen være tilgjengelig.

Ellers er moduler for registrering/spam beskyttelse høyere prioritert, selv om det ikke er like synlig for de som allerede er brukere....

Som sagt jobbes det med saken og jeg beklager at alt ikke fungerer.
Bor i Asker. Elbilist siden 2005. Saxo 2000 og P106 2001. Vi har kjørt tilsammen 146.000 km med PSA classic.
Har nå også en eUp 2015, gått 50.000 km hittil.