Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Dörrkontakt P106

Startet av FreTho, tirsdag 07. november 2017, klokken 09:49

« forrige - neste »

FreTho

Hej!

Jag har en P106 som inte vill fungera. Ett tips jag fått är att kontrollera dörrkontakten, och det har jag försökt göra. Jag har haft loss kontakten och hittar bara en sladd som ska anslutas dit. Stämmer det? Eller finns det en sladd till någonstans bakom det lilla hålet? Nästan omöjligt att se vad som finns där bakom.
Jag har försökt hitta kontakten på elschema också (men har bara schema för Saxo), men jag hittar den inte alls, så jag har inte kunnat se om det ska vara en eller två sladdar till kontakten.
Peugoet 106 Electrique 1997, i delar men snart färdig

frodef

Hei, jeg har fikset på dørkontakten tidligere, og tror det stemmer at det bare er en ledning. Antar den koples til/fra jord.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA