Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Parkeringshjelpsystem - Foran

Startet av Mainabird, tirsdag 18. juli 2017, klokken 15:20

« forrige - neste »

Mainabird

Parkeringshjelpsystem - Foran

Hvorfor parkeringsassistentsystemet (foran) ikke er på/aktive når bilen er i D-stilling?
Man må trykke "parkeringsassisent-knappen" manuelt for å aktivere parkeringsassistentsystemet når bilen er på D-stilling.

Er det bare meg eller noen andre også savne dette?
(Hadde nesten traff veggen ved garasjeparkering.  :( )
IONIQ Phantom Black, teknikk og skinn.

fredriks

Er vel ikke så lett for bilen å vite om du parkerer eller bare kjører sakte når du ikke tar bilen inn og ut av D. Derfor må du aktivere systemet på egen hånd så lenge du ikke rygger. Er akkurat slik i vår Mondeo også.
2017 Hyundai Ioniq levert 07.17.
Din Model Din Model 3 ble reservert 01/04/2016.

jornhd

Fungerer på samme måte i vår 2013 Sharan, må aktivere manuelt ved "front-inn" parkering, men jeg har sett at f.eks i Golf blir sensorene automatisk aktivert ved lav fart (under 10km/t?). Vet ikke hva som er best. Kommer vel an på hva man er vandt til.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA