Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Kort ledning = problematisk lading med veefill ladere?

Startet av Panduck, lørdag 17. desember 2016, klokken 11:47

« forrige - neste »

geear

Sitat fra: tomv.h på mandag 21. august 2017, klokken 17:19
Sitat fra: goggo på søndag 20. august 2017, klokken 10:24
Sitat fra: tomv.h på søndag 20. august 2017, klokken 00:00
GK har nettopp satt opp 3 nye hurtigaldere av typen Veefill ved Obs, Sørlandssenteret.
(Se her: http://elbilforum.no/forum/index.php/topic,34229.msg600217.html#msg600217)

Men kablene var veldig korte, og laderne var plassert langt inn på murplattingen, i tillegg er det satt opp en solid bøyle foran laderen slik at den ikke skal bli påkjørt.

Grønn Kontakt har offisiell åpning av denne ladestasjonen lørdag 26.august kl 12-14.
Hvis du har muligheten til å stikke innom der da så har du en god anledning til å demonstrere problemet for dem. Eventuellt om du tar kontakt med dem og spør om de vil møte deg der på et annet tidspunkt.
Jeg er sikker på at de er takknemlige for tilbakemelding - de ønsker jo fornøyde kunder og størst mulig trafikk på sine ladere. 
Dette problemet er jo spesielt kritisk der hvor det bare er Vefill stasjoner, og kan jo enkelt løses ved at de setter på en litt lengre ladekabel på disse laderne.

mvh
Hugo

Prøvde meg på en ny test når det ikke var så mange folk tilstede  :)

Ved å plassere bilen halvveis over på plassen til høyre og tyne fronten helt inn mot laderen så rakk kabelen akkurat. Uten park sensorer foran og alene i bilen så føltes dette ikke helt trygt.

Dette er helt på grensen av hva som er mulig. Det medførte også sideveis belastning på ladekontakten som nok ikke vil være bra i lengden.
Så dersom det finnes alternativer i nærheten så hadde jeg nok heller valgt det. Alternativt parkert med siden til og okkupert minst 2 plasser.

30 - 50cm ekstra lengde på kabelen, så hadde dette ikke vært noe problem.
Legger ved noen bilder for å illustrere situasjonen.
Send bildet til Grønn Kontakt?

tomv.h

Ford Focus Electric 2017
Ford Mondeo AWD Aut.
Ford Focus 1.4 1998

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA