Skrevet av Emne: Velkommen som bruker på Norsk elbilforening sitt elbilforum  (Lest 22147 ganger)

Roy Aasen

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 49
    • Vis profil
Sv: Velkommen som bruker på Norsk elbilforening sitt elbilforum
« Svar #30 på: søndag 05. august 2018, klokken 10:52 »
Sendte denne mailen til foreningen:
"
Dere driver jo et elbil forum...Dette ser ut til å gå for lut og kaldt vann. Hvorfor har dere ikke en vettug admin som kan se til av det virker som det skal??
Hadde en tid ting å melde meg inn i foreningen men det andre jeg å være bortkastete penger..til dere ev skulle få orden på dette. Jeg anser seg foreningen selv drives på samme..litt så som det passer...

Dere burde kanskje ankomme i 2018?"

Fikk dette svaret:
"Takk for din henvendelse. Elbilforumet er ikke en del av den daglige driften til Norsk Elbilforening. Jeg vil allikevel videresende din henvendelse internt her hos oss.

Ønsker deg en fin dag
Vennlig hilsen
Aina T. Strand
Medlemskonsulent, Norsk elbilforening"DagfinnN

  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 687
    • Vis profil
Sv: Velkommen som bruker på Norsk elbilforening sitt elbilforum
« Svar #31 på: søndag 05. august 2018, klokken 12:14 »
Kanskje noe har oppdaget at jeg ikke har skrevet noe her en stund.
Årsaken er at den såkalte Admin som styrer dette kun etter tilfeldighetenes lover, kastet meg ut fordi jeg svarte noen av Trollene her. Det er mange som har irritert seg grønn over disse trollene. Muffinmann tok ansvar og blokkere en tråd full av troll. Hvor var admin da?
Det er håpløst og ha en admin som bare reagerer på tilfeldigheter. Etter å ha skrevet dette her blir jeg vel sikkert kastet ut for godt. Slik som kanskje Doldis ble? Admin her tåler dårlig kritikk.
Jeg har meldt meg ut av elbilforningen i protest. Skrev en lang e-post til foreningen, fikk bare standardsvar. Jeg er så interessert i denne saken at jeg var med å stifte M&R elbilforening. Men gidder ikke å løfte en finger mer for elbilforeningen nå.
Håpløst med en slik forening som skal fromme en slik viktig sak ikke bryr seg om et forum som har 100 vis med innlegg hver dag.
Jeg bruker nå TOCN i stedet. Kun Tesla der - det er litt dumt, men der passes det i hvert fall på og Trollene fjernes. Her får Trollene dessverre bare spy ut skiten sin uten hinder.
S100D Levert 29.11.2017
S85D solgt 12.10-2017
Opel Ampera-E bestilt 20.09.2016 - levert 30. mai 2017
Subaru Outback solgt april 2017, går all in electric.
Tesla S85D hentet 9. november 2015, Drammen
Nissan Leaf solgt 28.07.2015