Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Aurskog - Tønsberg med VW E-golf

Startet av pergreiner, lørdag 28. mars 2015, klokken 09:55

« forrige - neste »

pergreiner

Hei,

Noen som har noen tips til hvor jeg bør lade og hvor jeg kan finne en hurtiglader?

emil

Hvis du tar Moss-Horten er jo Fortum i Vestby en mulighet for litt påfyll begge veier. Kjører du gjennom Oslo har du lademuligheter bl.a i Sandvika, Drammen og Holmestrand.

Skal du være lenge i Tønsberg og har mulighet for fullading på schuko eller Type2 bør du klare reisen uten hurtigladestopp via Moss-Horten.

Bare hold deg unna alt merket Ishavsveien.

pergreiner

Kjører igjennom Oslo så tenker på å lade i Drammen. Hvor er denne laderen i Drammen, har hørt at MC donalds har fått opp hurigladerer nå.

Takk for svar  ;)

emil

Sitat fra: pergreiner på lørdag 28. mars 2015, klokken 10:17
Kjører igjennom Oslo så tenker på å lade i Drammen. Hvor er denne laderen i Drammen, har hørt at MC donalds har fått opp hurigladerer nå.

Takk for svar  ;)

To GrønnKontakt ladere ved Marienlyst stadion, ikke lange omveien fra E18.

McD ladere det har vært snakk om er i all hovedsak 22kW AC stolper, og de gir ikke mye futt på en e-Golf. Men det er enkelte DC-ladere også, bl.a Liertoppen og Vestby.

Du bør skaffe deg GrønnKontakt ladekort, samme med Fortum hvis du ikke allerede har disse.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA