Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Finnes det noen grei haike-app for elbiler?

Startet av Trekkoppbil, tirsdag 03. februar 2015, klokken 19:13

« forrige - neste »

Trekkoppbil

Mange el-bilister har jo ledige seter til og fra Jobb, og man jobber på arbeidssteder med mange ansatte, hvor det alltids er noen som skal samme veien. Langs veiene står det fullt av folk og venter på busser og kanskje tog, mens el-bilene suser stille forbi med nesten tomme biler, og man reiser mye raskere enn noe annet framkomstmiddel.

Finnes det noen haike-app man kunne bruke, for å dele bilen med kollegaer i samme bedrift, eller i samme området.

Da kunne man untytte ressurser. Når man ser hvordan trafikken korker seg i enkelte områder, og hvor mange matpakkeførere det er, så burde folk reise flere i samme bil. El-bilene er lukrative transportmidler, da de kommer fort fram.
Får man f.eks 20 kr pr passasjer, så vil man kunne dekke noe av bilholdet. Dersom el-bilene har passasjerer når de reiser i kollektivfeltet, så burde det bli bedre aksept i opinionen for at man får kjøre der, og det kan bli bedre forståelse for behov man har, som lading på arbeidsplassen, dersom mange kollegaer drar nytte av elbilen.

Kollegaer klarer å jobbe sammen 8 timer om dagen, å spise lunch sammen, og gå i møter sammen, og noen går til og med på julebord i sammen. Da må man vel klare å reise sammen til og fra jobb også?

Le

Billig Uber? Jeg har fortsatt ingen bil(venter på min Soul ;D) og ville valgt offentlig transport. Det er bedre å betale 650kr en gang i mnd og bruke busser/t-banen så mye man vil. 20kr per tur + buss/t-banen om helger kan fort bli dyrere.

OleT

Carma fungerer vel for elbiler som for andre biler. Merkelig nok er det ingen som skal samme ruten som jeg skal på omtrent samme tidspunkt?
Den største feilen med Carma slik jeg ser det er at appen ikke funker på skjermen i Teslaen. :D
Rød Model S, 85kWh, "Red Dwarf"
Blå e-UP, "Blue Giant"

Elan Berg

Kø? trafikkproblem? Togstans?  kommer seg frem?! Sende pakke? Mer..innovativ trafikk og transport løsning med Same-Way app for bedre utnyttelse av alle slags kjøretøy; personbiler, offentlig transport, godstransport, og flere. Vi kjører alle langs de sammevei med Same-way app
Same-Way samkjøring og møtested for folk & gods
Den original samkjørings app'en med de mest avanserte funksjoner for varer og mennesker!
Kjør samme vei med fri Same-Way app!
Vi bruker Same-Way, for vi kjører jo samme vei!
Same-Way er også plattform for leveranser og bringere i samme fantastiske sosialtjeneste
Skal du sende noe?
Ved å benytte ledig kapasitet er Same-Way den mest bærekraftige, fantastiske alternativ løsning for alle i et stort fellesskap
Legge ut dine leveringsdetaljer, så vi finner frem i vår database noen som vil bringer for deg
For deg som skal ta med varer
Enkel tilgang til nye oppdrag. Vi har samlet oppdrag som kan passe deg basert på din aktivitet lokasjon og reise.
Same-Way er sosial tjeneste der du kan hjelpe noen andre, tjene noen kroner og hjelper miljøet.
http://same-way.com/?lang=no

erikf

Har testet SammeVei i det siste, virker som et helt greit system selv om det er litt umodent enda, noe som er normalt for nye systemer under utvikling.
https://www.sammevei.no/
Virker som det fokuserer på enkelthet i stedet for masse funksjonalitet.
Håper det slår an!

Usikker på om "same-way app" i innlegget over er relatert.
Bergen - Leaf 2012-2019 - model3 2019-

Ingeniøren

Hei

Jobber i en bedrift med rundt 1500 ansatte og vi har testet dette med å kompiskjøre. Man skulle møte opp ved parkerinshuset og ha en lapp hvor man skulle. Det fungerte IKKE ! Tror ikke apper gjør dette enklere.

Min erfaring er at det greieste er at man er 2, og noen man kjenner/har god kjemi med. Har kompiskjørt slik i 10-20 år og det fungere strålende, dobbelt så morsomt og halv pris. Veldig greit å bare ta en telefon om noe ikke går i hht planen. 3 stykker er MYE mer styr, self litt avhengig av hvordan man jobber.
2007 Subaru Outback 2.5 (Solgt)
2016 BMW i3 (Solgt)
2020 Jaguar I-Pace HSE

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA