Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Cadillac Takes First Coast-to-Coast Drive with Super Cruise™ Hands-Free Technology

Det høres ut som systemet skal testes på motorveier med midtdeler. Handsfree er et godt steg fremover.
2
Bestilling og levering / Sv: Levering oktober - november 2017
« Nyeste innlegg av streken i dag kl. 00:54 »
I går stod bilen fortsatt som "i produksjon", tidlig i ettermiddag noe à la "på vei til havnen" og nå i kveld "Din Tesla har blitt lastet på et skip og er på vei til Europa"  ;D

Da antar jeg at den skal seile fra LA, og at det bare er å fylle opp den store tanken på dieselbilen nok en gang mens jeg venter spent og utålmodig.

Siden det er lenge siden min forrige post i tråden: blå S75D med 19", kremfarget interiør og alt utstyr, unntatt ekstraseter.

Og der var den visstnok i Tilburg. Nå skjønner selv jeg at opplysningene på My Tesla er det reneste svada ;)
3
Model S / Sv: New rear seats..
« Nyeste innlegg av raggi i dag kl. 00:22 »
Bekreftet min 31.07 og bilen er kommet til forhandler nå. Jeg har til og med fått de gamle baksetene. Jeg har sendt mail om at jeg ikke henter bilen ut før vi får klarlagt hvordan de kan kompensere for det. Jeg ønsker de nye baksetene fremfor den gamle benken.
4
Model S / Sv: New rear seats..
« Nyeste innlegg av Tuten i går kl. 23:56 »
Bekrefta min 26/7, så fatter ikke hvorfor jeg fikk de gamle
5
Model 3 / Sv: Model 3 - bilder og smånytt.
« Nyeste innlegg av Øggen i går kl. 23:43 »
Vennligst forklar?
6
Model S / Sv: New rear seats..
« Nyeste innlegg av Bushy i går kl. 23:42 »
Henta min i dag, så da at min hadde de gamle setene

Har kode SR07 og det er bilde av de nye setene på View spec. Så hva kan man gjøre? Ikke så mye tenker jeg.
Han som utleverte bilen i Røyken visste ikke noe men mente de gamle var gode å sitte i.

Ah, irriterende

Hvis du har bilde av de nye setene i view spec så menet jeg at tesla ikke har levert varen du har bestilt og således kan du kreve de ettermontert eller prisavslag.
Tror ikke jeg hadde akseptert å hente ut bilen før en av delene forelå.

Hentet forøvrig ut ny 75D forrige torsdag og fikk da med de nye setene i henhold til view spec.

Supre seter forresten..

View spec forandrer dem som de vil med har jeg lagt merke til. men når jeg bestilte 0707 så var de nye setene på hjemmesiden, har dem tilogmed på bekreftelseseposten på bestillingen fra 0707... ikke lett å vite hva man får
7
Model X / Autopilot og tracking i tunnel
« Nyeste innlegg av jlan i går kl. 23:37 »
Etter å ha fått mange feile fartsgrenser indikert i tunneler fulgte jeg i dag nøye med på hva som skjedde, med innzoomet kart og autopilot på i en lang motorveitunnel.

Den siste softwaren navigerer tilsynelatende helt fritt etter speedometer og kompass ("dead reckoning") når den mangler GPS signaler, uten å "binde" seg til veien slik andre systemer gjør.  Jeg så nemlig at bilmarkøren på kartet driftet langsomt vekk fra streken som markerte veien jeg kjørte på. Til slutt la den seg over en vei som går parallellt. Dette var tydeligvis en tofelts vei med 50 sone , for bilen bremset plutselig ned fra 80 til 50 og ga melding "autopilot speed restricted". 
8
Bestilling og levering / Sv: Levering november - desember 2017
« Nyeste innlegg av Tesley i går kl. 23:33 »
Ryktes at den statusen betyr at bilen har ankommet østkysten for transport til Europa. Norske biler skal som kjent ikke til fabrikk i EU.
9
Model X / Sv: Korfor er det ingen inventory X75 med 7 seter
« Nyeste innlegg av olavxxx i går kl. 23:24 »
Alle så langt eg ser er 6 setere p.t. samt 1 stk. 5 seter.
Nokon som veit grunnen?
Solgt ut eller ikkje tatt inn?

Var en del 7-setere i listen før, men tydeligvis blitt solgt. 6-seter har alltid vært mer populær så sikkert derfor det er flere av den.
Selgeren min anbefalte 7-seter fordi de mener den er mye mer lettsolgt i bruktmarkedet. Litt merkelig ettersom det er registrert flere 6-seter enn 5 og 7 til sammen, men samtidig så er det INGEN 7-seter å oppdrive i inventory, alt blir solgt ut på timer. Det var en i forrige uke og en uka før, begge forsvant før man rakk å si kake.

Kan også ha med at seteløsningen har blitt endret, og mange av oss som har blitt påtvunget ny seteløsning fortsatt er på jakt etter den gamle.

Jeg vurderer å skifte til 6-seter (vi er fem), men kan ikke fordra løsningen med at dersom en kjører med 4- eller 5-seter så kan alt bagasje suse rett inn i kupéen, og med alle seks oppe så er det lite bagasjeplass.

Det kryr av 6-seter i inventory, men dessverre veldig få X-er med hengerfeste siden alle som ligger der nå er fra før pakkeendringene hvor hengerfeste ble standard.

Slik var det
Jeg tror årsaken er det du er inne på, hvis man ser tilbake i tid var 7-seteren dyrest og minst fleksibel.
Rad 2 kunne ikke legges ned, så det var umulig å få med lange gjenstander.

6-seteren med åpning hadde jo da mulighet for smale og lange gjenstander, den var også litt billigere enn 7-seteren, men litt dyrere enn 5-seteren (ca 50.000 ?). Mange foretrakk også den åpne kupeen i 6-seteren, samt at de som egentlig ikke trengte mer enn 5 seter fikk et bonus-sete og litt bedre plass på rad 3.

5-seteren ble jo mer den "praktiske" løsningen, men mange er redd for å kjøpe en SUV med 5-seter. Ofte går jo folk på bruktmarkedet etter mange seter i SUV. Men klart at den var mest praktisk og billigst.

Slik er det
Men så kom jo den nye 7-seteren "på godt og vondt", denne ble mer praktisk enn den gamle 7-seteren og trumfer derfor egentlig 5-seteren på mange måter. 5-seteren er litt billigere (25.000) og gir litt mer oppbevaring under gulvet bak, men på bruktmarkedet vil nok en 7s med nye løsningen være mer salgbar enn en 5seter løsning.

På bruktmarkedet er det nok mange som liker den gamle 7seter løsningen også, så kan godt tenkes de "støvsuges" på inventorybilene. Men den gamle 7s var egentlig litt "midt mellom" 5s og 6s, den hadde flere seter, men var minst praktisk, samt den var dyrest. Men for de som måtte ha 7-seter var det jo eneste valget de hadde.

Jeg personlig ville ha den nye 7s-løsningen og får heldigvis den. Har ikke behov for 5 seter en gang, men "greit å ha". Foretrekker det praktiske fremfor det "fancye" når det gjelder den gamle vs den nye, selv om det sikkert er kult å briefe med å styre setene fra skjermen :P Men jeg foretrekker heller å kunne legge ned alle setene ved behov. Men hadde jeg måttet velge 5s, gamle 7s eller 6s, hadde jeg nok valgt 5s.
10
Model X / Sv: Model X på Finn.no
« Nyeste innlegg av ModelS_Oslo88 i går kl. 23:22 »
Skjønner egentlig ikke hvorfor folk selger slike biler så fort med så stort tap. Virker som om det er veldig mange ny og nesten ubrukte biler til salgs på finn.no.

Skal man ha en så dyr bil som Tesla, så bør man ha dem i mange år. Men det er nå bare min mening da.

Enig med deg. Noen har bare veldig god råd, men slike mennesker bytter sjelden bil så ofte. Det er jo derfor de har god råd! Men mange har nok ikke fullt så god råd men liker simpelthen å bytte ofte uten noen rasjonell grunn.

Fullstendig bortkastede penger å ta 200k i tap på noen måneders eierskap. Det er mye annen moro man kan få for 200k!

Hehe det kan man si ja 8)
Sider: [1] 2 3 ... 10