Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Nyeste innlegg

#12
Model 3 / Sv: Hvilke støjsvage sommerdæk...
Siste innlegg av Syklist - I går kl. 10:34
Michelin Primacy 4 er stillegående, de kjenner jeg fra fossilbil. 4+ har jeg ingen erfaring med.

Model 3 Highland har e-Primacy fra fabrikk. De er antagelig en god del mere stillegående enn Pilot Sport 4.

Ellers får du se på dekktester og hvilke typer dekk som har lavt støynivå.

Er selv også interessert i stillegående dekk for min Model 3, men trenger ikke skifte dekk ennå.
#13
Model 3 / Hvilke støjsvage sommerdæk?
Siste innlegg av Palle22 - I går kl. 09:55
Hej,

Mine Pilot Sport 4 er slidt ned, og jeg skal have nye sommerdæk. De må meget gerne være sikre, men skal også give lavt støjniveau i kabinen.

Hvad kan I mon anbefale? Er Michelin Primacy 4+ vejen at gå?
#14
Model S 2013 - 2022 / Sv: Fiks av HV batteri P85+ 20...
Siste innlegg av Kenneth M - I går kl. 07:52
Takker for svar Offpist. Dessverre er ikke løsningen like enkel for meg. Batteriet gir samme feilmelding når det er demontert og koplet opp mot diagnose igjen.

Jeg har nå Feinet ut huller over hver kontakt i lokk på batteri for å komme til kontakter. Mistenker jeg leter etter en død BMB.
Planen er å lage en kabel, kople ut en batterimodul, kople på en tilsvarende på utsiden av batteri og teste meg gjennom alle modulene. Håpet er at komunikasjonen kommer opp igjen i det jeg treffer modulen som feiler.

BMW850, jeg kan bekrefte at Tesla solgte meg samme lokk i svartstål når jeg handlet nye deler. Dette ble ikke montert av meg:)

Deler som er byttet er kontaktorer (typen i Inconel) ny rapidmate plate, Pyrofuse + hjemmelaget lokk i titan:)
#15
Tesla / Sv: Tesla aksjer
Siste innlegg av Electric cars in Norway - I går kl. 06:25
Sitat[jeg var på K100 i går og har personlig flere kandidater der som kvalifiserer for oppsigelse, så Musk kan bare høre med meg om han vil ha forslag] 😏
Uff uff da Counter... he he
#16
Tesla / Sv: Tesla aksjer
Siste innlegg av Counterpointer - I går kl. 00:11
Sitat fra: hELgenen på onsdag 17. april 2024, klokken 21:04Men Tesla kutter 10% av ansatte. Vil dette gå ut over service sentere, f.eks lengre kø på verksted? Lurer på hvem som må gå og hvor det vil merkes? Dersom potensielle kjøpere hører at slankingen kan gå ut over kundeservice/verksted så kan jo det virke som en katalysator for færre nye kunder?
Jeg er temmelig sikker på at det tas mest i produksjon og det de ikke vil satse på i utvikling (liten bil).
Det vil nok slankes over hele linja, men salg og verksted nok holdes oppe.

[jeg var på K100 i går og har personlig flere kandidater der som kvalifiserer for oppsigelse, så Musk kan bare høre med meg om han vil ha forslag] 😏
#17
Tesla / Sv: Tesla aksjer
Siste innlegg av daktari - onsdag 17. april 2024, klokken 23:37
Jeg tror også det kan bli katastrofe for Tesla å ikke få frem en ny modell i et annet prissegment. De har vist at de kan være en volum-produsrnt, konkurrere med VW og Toyota. Men det virker litt som om de ikke kan bestemme seg for nisje eller volum.

Å satse på selvkjøring er et høyst usikkert kort, for hva blir forretningsmodellen? Waymo-aktig selskap med infrastruktur og baser som vasker biler etc eller Uber-aktig hvor privat eier er "basen" og vasker bilen etter nattens kjøring av fulle folk?

Kanskje i august søker de testlisens fra DMV og starter testing på nivå-4. Tiden vil vise.

Mistenker dessverre at Musk er mest ute etter aksje-hypen for å finansiere andre prosjekter, Tesla er et middel, ikke lenger et mål for ham ?
#18
Tesla / Sv: Tesla aksjer
Siste innlegg av Radial - onsdag 17. april 2024, klokken 23:01
Verkstedene til Tesla har lange åpningstider, en del tilfeller av dobble skift, og mye overtid.
10% reduksjon i arbeidstid bør være svært enkelt uten reduksjon av ansatte...men klart ikke like mye penger i sekken for de som liker overtid og skift-tillegg.
#19
Model 3 / Sv: Applied offset + 1,9 grade...
Siste innlegg av Kim- - onsdag 17. april 2024, klokken 22:06
Sånn til info så leverte jeg bilen inn (en model X) for å sjekke hjulstilling da jeg måtte holde rattet noe til høyre for å kjøre rett frem. Hadde selvsagt ikke kjørt i noe hull eller på noen fortauskanter. Bilen var 8 måneder. Tesla nektet fullstendig for at dette var en reklamasjon da dette kunne skjedd av ytre påvirkninger.
#20
Tesla / Sv: Tesla aksjer
Siste innlegg av hELgenen - onsdag 17. april 2024, klokken 21:04
Men Tesla kutter 10% av ansatte. Vil dette gå ut over service sentere, f.eks lengre kø på verksted? Lurer på hvem som må gå og hvor det vil merkes? Dersom potensielle kjøpere hører at slankingen kan gå ut over kundeservice/verksted så kan jo det virke som en katalysator for færre nye kunder?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA