Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Nissan / Dashcam er plutselig lurt
« Nyeste innlegg av CastorFiber i dag kl. 21:40 »
Jeg liker dingser. Derfor har jeg kamera i bilen. Jeg har hatt det i mange år, så lenge at batteriet i kameraet har blitt for gammelt, slik at jeg har måttet kjøpe nytt. Kameraet har tatt opp utallige timer med video som er omtrent like festlig som å se maling tørke. Heldigvis trenger man ikke se på filmene.
Så, som lyn fra blå himmel, får jeg bruk for kameraet i min noen måneder gamle Leaf.

Lang historie kort, traktorfyren blånekter, helt til han får se filmen. Vi skriver felles skademelding, og bilen blir lakkert på fronten, begge skjermene og panser. Frontruten blir skiftet.

Jeg hadde nok ikke kommet langt med min skade til fem siffer uten kamera. Følte meg ganske dum under taksering. Bilen så helt uskadet ut på fem meters hold. Det var først når man kom nærmere at man så alle lakkskadene og alle de bittesmå skadene i frontruta.

https://www.dropbox.com/s/04nbbpuclrwiqdr/Leaf_singel.mp4?dl=0
2
BMW i3 / Sv: Erfaringer i3 vs i3S ?
« Nyeste innlegg av Disqusor i dag kl. 21:40 »
And so what :-)
3
Elbilen i Samfunnet / Sv: Tesla har gjort alt riktig
« Nyeste innlegg av Hansi i dag kl. 21:37 »
Burde nesten startet en avstemning om de klarer positivt resultat i Q3 :) jeg krysser fingrene
4
Hyundai KONA / Sv: Livet sammen med Kona
« Nyeste innlegg av Navl1 i dag kl. 21:36 »
Trondheim - Oslo, regn første ti mil, lave temperaturer de neste 20, for så å krype opp på 12 grader. Holdt fartsgrensen hele veien, snittforbruk 13,1. Imponert over den lille kula av en bil
5
Jaguar i-Pace / Sv: Oppdatert: Film, bilder og omtale
« Nyeste innlegg av moe696 i dag kl. 21:32 »
Advarsel: På tysk :).  Fra smilet å dømme virket han meget fornøyd.  0-100 GPS logget til 4,5 sek


6
BMW i3 / Sv: Parkeringsbulk
« Nyeste innlegg av Ingeniøren i dag kl. 21:29 »
Hei.
Hentet meg en ny fluid Black på torsdag, nydelig bil. Oppdaget på lørdag en bulk i passasjer døra rett foran dørhåndtaket. Kan I3 få samme type parkerings bulker som en normal bil? Forøvrig finnes et ingen lakk skade på døra.

Tigertoger

Et bilde kanskje, når det blir lyst. Kan man få bulk i støtfanger på en "vanlig" bil, kan man få det i døra på en i3...
7
"Teslabjørn" drar på langtur nå med I-Pace as we speak.
Han har riktignok harsellert litt med forbruket til I-Pace tidligere, men han er erfaren og vil nok presentere relativt ryddige resultater.
Forbruket han rapporterer om på motorvei så langt er skyhøyt...
8
Model S / Sv: Alarmen utløses når jeg skal lade hjemme
« Nyeste innlegg av Øyvind.h i dag kl. 21:17 »
Model S"en til en kamerat ble påkjørt bak på parkeringsplass. Synderen går ut med datteren sin, kikker på skadene og drar derfrs uten å legge igjen info. Heldigvis godt lesbart skilt.
9
BMW i3 / Parkeringsbulk
« Nyeste innlegg av Tigertoger i dag kl. 21:11 »
Hei.
Hentet meg en ny fluid Black på torsdag, nydelig bil. Oppdaget på lørdag en bulk i passasjer døra rett foran dørhåndtaket. Kan I3 få samme type parkerings bulker som en normal bil? Forøvrig finnes et ingen lakk skade på døra.

Tigertoger
10
Kia Niro EV / Sv: Blir vi tvunget til å selge Niroen når den kommer?
« Nyeste innlegg av Bjoris i dag kl. 21:11 »
Myten om at man kan selge bilen med 100 000kr i fortjeneste, trur jeg ikke så mye på.
Jeg forstår godt hvordan det oppstår sånne myter. Blandt de aller første Konaene som var levert, så kunne man nok være heldig å selge med noe fortjeneste. På Finn har det alltid vært drømmere som annonserer biler til høye priser, og som aldri for solgt.  Og biler som blir solgt, kan ha prutningsmonn.
Da kan jeg fortelle deg at du tar feil , basert på hva jeg fikk for min Kona og prisene har steget etter dette

Man skal være særs interessert i en Kona/Niro hvis man er villig til å kjøpe den 100k over utsalgspris, med det enorme verditapet det vil medføre, når bilene i løpet av et år eller to selges til utsalgspris. En 2018 Model S (uten å starte Tesla diskusjon) vil kanskje ha tilnærmet det samme verditapet de neste par årene som en overpriset Niro, inkludert de ekstra tusenlappene i året i ekstra billån.

Jeg forstår veldig godt de som selger sine Kona/Niro hvis de har tidlig levering, men ikke de som kjøper dem til uforståelig overpris. Nå kan det kanskje for noen være et spørsmål om liv eller død å ha den noe lengre rekkevidden, men hvis penger ikke er noe problem, som det tydeligvis ikke er ved slike kjøp, tror jeg man burde brukt de på en annen måte.

Står selv i Niro kø med nr 5xxx, spent på hva det betyr av leveringstid  :o

Grunnen til at det går ann å selge så høyt over kjøpspris er selvsagt fordi noen trenger rekkevidden OG sparer mye penger fra dag 1 de får elbil og dermed gir det mening. Men sikkert noen med manglende impulskontroll også:)
Sider: [1] 2 3 ... 10