Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Allram

#46
Bestilling og levering / Sv: Når får vi bilene våre ?
mandag 21. september 2015, klokken 14:55
Sitat fra: oleredv på mandag 21. september 2015, klokken 14:53
Ser at antallet bilar som skal vere med Aniara frå Long Beach 29.09 no er oppe i 63 :)

Ser at bilen min er booket inn på den også, endelig!  ;D
#47
Model S 2013 - 2022 / Sv: Produksjonskø
fredag 11. september 2015, klokken 15:56
Sitat fra: bgj69 på torsdag 10. september 2015, klokken 21:31
Bestilte (betale depositum) 70D 5. august. VIN nummer 7. august og tlf om at den gikk i transit 2. september.  Estimert levering sen oktober - begynnelsen av november.

Kjenner jeg blir litt spent på når min kommer.. Bekreftet 13.august 70D. Opprinnelig sent oktober levering, men er nå endret til sent november/desember..

Har vin 101830, enda ikke satt i produksjon :-(
#48
Sitat fra: Forum Admin på tirsdag 08. september 2015, klokken 14:46
Hei

Det jobbes med taptalk.

Problemet mitt som administrator på forumet er at tapatalk kontoen er registrert på lars@elbilforum.no. Så har noen luringer i elbilforeningen slettet alle epost-kontoer for @elbilforum.no. Dermed får jeg ikke resatt passordet for tapatalk-kontoen og dermed får jeg ikke logget meg inn til tapatalk sitt kontrollpanel. Det er ingen i elbilforeningen som har greid å sette opp disse andressene igjen. Eposter til webmaster@elbilforum.no blir følgelig heller ikke videresendt til meg.

Jeg kan heller ikke opprette en ny bruker hos tapatalk og starte på nytt, da siten elbilforum.no allerede er registrert hos tapatalk. Tapatalk tar ikke i mot henvendelser, de svarer kun på henvendelser via bruekrforumet sitt. Der har jeg forsøkt å få hjelp, og bedt dem om å endre epost adressen for kontoen som elbilforum.no er registrert på, uten at de har svart på dette.

Jeg føler at jeg stanger hodet både hos elbilforeningen og hos tapatalk for å få dette til å virke igjen. Status er dermed at jeg ikke vet når tapatalk kommer opp igjen.

Lars

Har skjedd med meg tidligere også, jeg fikk svar iløpet av 3-4 dager.

Se følgende info:
https://blog.tapatalk.com/knowledgebase/i-cant-publish-my-forum-because-the-url-is-in-use-why/

Trykk så på Contact US, eller send en epost til support@tapatalk.com

Problem løst iløpet av noen dager.

Edit: Ser ikke helt hvorfor du må ta tilgang til kontrollpanelet til Tapatalk kun for å oppdatere addon'en, har aldri trengt dette selv.. men men.
#49
Sitat fra: Rasmus.B på fredag 04. september 2015, klokken 13:04
Kanskje administrator kunne flytte fokus fra referral links til problemene med Tapatalk?
Det er mange som har tilbudt seg å bidra med hjelp til det problemet, som faktisk er ett problem.
At noen har en referral link i sin signatur var ikke ett problem før Admin gjorde det til ett problem. Nå er det faktisk blitt ett problem. Kunskapsrike medlemmer melder seg ut i protest, andre blir kastet ut. Her må det fokuseres på hva som faktisk betyr noe. Kanskje det er på tide å bytte ut administrator?

Helt enig,
Virker som admin på denne siden ikke er veldig kunnskapsrik og vil som andre har skrevet her kun utøve og vise at han ha flere rettigheter og kan kaste ut personer uten grunn.
#50
Bestilling og levering / Sv: Når får vi bilene våre ?
torsdag 03. september 2015, klokken 14:14
#51
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Tapatalk oppdatert
torsdag 20. august 2015, klokken 19:10
Merkelig at det skal være så vanskelig å få til, på forumet jeg driver så holdt det med å oppdatere addon'en til forumet direkte fra tapatalk til nyeste versjon, så virket alt...
#52
Sitat fra: nie på fredag 14. august 2015, klokken 12:24
Overskriften sier vel det meste.

Kofiguratoren sier idag november-levering.
Skulle gjerne hatt bil i god tid før jul og er vel ute etter hvor mye jege må legge til Teslas eget estimat.

Jeg bekreftet i går og fikk estimert november, var estimert oktober noen dager før det, så håper min (70D) kommer veldig tidlig i november/sent oktober :D
#53
Bestilling og levering / Sv: Statusoversikt - regneark
torsdag 13. august 2015, klokken 15:20
Da har min 70D gått i produksjonskø, stod Oktober når jeg bestilte, men ser at nå er forventet tid i November. jaja, får se :)

Har lagt til info i statusarket
#54
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Tapatalk oppdatert
tirsdag 09. juni 2015, klokken 06:20
Tapatalk har hatt mye problemer med addon's det siste halvåret, men nå har de klart å løse problemet (med at forum krasjer, push varsler mangler osv).

har admin tid til å prøve å oppdatere addon'en nå, så kanskje Tapatalk virker igjen ? :)
#55
Mekanisk / Sv: Skjevheter i dør og panser.
torsdag 02. oktober 2014, klokken 19:39
Hadde akkurat samme problem selv. Men jeg kjøpte fra norsk forhandler og bad de bare fikse problemene, eller så ville jeg heve kjøpet.. De mente det skulle være sånn, men etter omstendige diskusjoner så gav de seg og rettet opp det værste ihvertfall :-)
Dette var Buskerud Bilsenter i Lier...
#56
Leaf 2010-2017 / Sv: Voice control - brukandes?
lørdag 20. september 2014, klokken 08:07
Man kan jo skru av slik at hun ikke leser opp alle valgene hver gang da..
#57
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Gratis lading hos grønn kontakt?
lørdag 13. september 2014, klokken 21:21
Sitat fra: Leon på lørdag 13. september 2014, klokken 11:59
Sitat fra: Allram på lørdag 13. september 2014, klokken 00:16
Sitat fra: Leon på fredag 12. september 2014, klokken 22:47
.
Måtte vente en halvtime på en som nettopp hadde begynt å lade. Er andre gang på 65 hurtigladinger at jeg har måttet vente, så skal kanskje ikke klage! :)

Så det var du som ventet når jeg kom tilbake til bilen min da altså? :)
Har visittkort i begge "minirutene" i bilen, så hvis noen trenger masse strøm og jeg har mye er det bare for folk å plinge på ;)
.

Var nok meg det ja. Skulle nok ikke ha stoppet og fyllt opp Statoilkoppen på Vik...  ;) La ikke merke til visittkortet i vinduet, men så heller ikke så nøye etter. En drøy halvtimes lading er vel heller ikke så urimelig å få. Det blir verre til vinteren...

Fulgte litt med på laderen mens jeg ventet, og la merke til at du hadde langt bedre ladehastighet over 75% enn det jeg hadde litt senere. Gjetter på at du hadde hurtigladet tidligere på turen, og dermed hadde en høyere batteritemperatur. På lading fra 15-87% kan temperaturen fort stige med 10 grader!

Hadde kjørt direkte fra Drammen/Lier til Flå, men ladet i Lier med min hjemmebygde 16A, så mulig det hjalp litt på batteritemperaturen ;)
#58
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Gratis lading hos grønn kontakt?
lørdag 13. september 2014, klokken 00:16
Sitat fra: Leon på fredag 12. september 2014, klokken 22:47
Laderen som Grønn Kontakt drifter på Flå i Hallingdal var også gratis i kveld. Så i morges at den ikke hadde vært i bruk på fire dager, men sto oppført som ok i hurtigladekartet. Hadde den vært ute av drift hadde jeg hatt problemer, med 15% igjen på batteriet, og 50 km til nærmeste hurtiglader på Gol.... ???

Måtte vente en halvtime på en som nettopp hadde begynt å lade. Er andre gang på 65 hurtigladinger at jeg har måttet vente, så skal kanskje ikke klage! :)

Så det var du som ventet når jeg kom tilbake til bilen min da altså? :)
Har visittkort i begge "minirutene" i bilen, så hvis noen trenger masse strøm og jeg har mye er det bare for folk å plinge på ;)

Var en som ladet på denne også ca 1 time før jeg ankom, så den har nok virket greit i dag.

Synes det er veldig bra av Grønn Kontakt å la laderene bli gratis når de har problemer istedenfor å låse alt, som noen andre leverandører av hurtigladere gjør...
#59
Leaf 2010-2017 / Sv: RFID brikker for ladestasjoner
fredag 29. august 2014, klokken 12:46
Sitat fra: ortodox på fredag 29. august 2014, klokken 12:44
Jeg har hatt Leaf  i 1 mnd nå og en ting jeg har funnet ut er at en må ha minst 2 RFID brikker for å overleve derute med el bil.Ja det går ann å sende sms osv..men brikker lading og alt dette ved daglig bruk forteller de oss ikke hos forhandler. Hva synes dere om det? Hvilke tips har dere når det gjelder ladekort brikker osv som en MÅ ha?

Jeg har rfid brikken fra Fortum og Grønn kontakt ladekort, har klart meg utmerket med disse :)
Kjører i Vestfold/Østfold og Oslo området
#60
Carwing / Sv: Carwings ute av drift ?
fredag 11. juli 2014, klokken 13:32
Jeg får også opp feil brukernavn og passord.. gjort det i litt over en uke, ringte Nissan i går og fikk svar tilbake :"Det virker for andre brukere, så da MÅ det være du som skriver inn feil brukernavn eller passord"...

jeg VET brukernavn og passord stemmer da jeg bruker de på app'en.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA