Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Sigvesu

#1
Nettopp kommet hjem fra Østlandstur: Stavanger-Grimstad(overnatting)-Oslo(overnatting)-Sarpsborg(overnatting)-Halden-Moss-Arendal-Setesdal(overnatting Byglandsfjord),og over Sirdalsheiene til Stavanger,gikk over all forventning,flust med ladepunker over alt,null stress,ladet både på hurtigladere og 16A ladere,ikke noe å bry seg om Rapidgate,det er bare å lade når det trengs,så skjønner ikke at noen bryr seg så mye om dette,pauser og overnattinger tar man uansett.
Kjørte 1310Km totalt.
#2
Leaf 2018- 40kWt og 62kWt / Sv: 60kW kan bestilles nå!
fredag 14. desember 2018, klokken 21:39
Bare et par synspunkter på kvalitet/plastikk?? 2018 Leaf er en drøm å kjøre,TU og andre norske organer som har testet den berømmer komfort..."Premium følelse"..Ja,en del plastikk,men f.eks Kona har mer plastikk,mere støy,dårligere bakseteplass som påpekes i TV2 forbruker av mest populære El-biler.Til prisen så er 2018 Leaf et kupp.Klart du får mer for pengene ved å legge dobbelt opp på bordet,men slik er det alltid.Apropos plastikk,ikke mange som klager på flyturen til Dubai med nyeste Airbus eller Boeing,der er du omgitt av plast hele veien!! Vær kry av din Leaf,bedre økonomisk bilhold finner du ikke.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA