Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - egolf2018

#1
Jeg bestilte i slutten av november, og har fått vin-nummer i dag. Ønsker levering så kjapt som mulig, men jeg har ikke kommunisert noe til Tesla ang. det. Antar at de leverer ut så fort de kan, om man ikke ønsker noe annet.
#2
Sitat fra: DagfinnN på onsdag 02. februar 2022, klokken 15:19
Søkte du bare på "vin"?
Jeg har også bil i bestilling og venter i glede og spenning.

Søkte på «LRW».
#3
Jeg ser at jeg i dag har mottatt vin-nummer i kildekoden for min bestilling på Model Y.
#4
Lurer også på om andre har fått vin på sin Model Y bestilling. Jeg har ikke fått vin foreløpig. Bestilte i slutten av november 2021. Virker ikke som det er andre enn noen av de som har bestilt Model 3 som har fått vin.
#5
Model Y / Sv: Hengerfeste til TMY i Tesla shop - kr 10000
fredag 28. januar 2022, klokken 14:29
Har en Tesla Model Y i bestilling med antatt levering i februar/mars. Fikk ikke bestilt hengerfeste, selv om de var på lager da jeg sjekket. Flere som opplevde det samme? Er jo fornuftig, så de med bil får først.
#6
Model Y / Sv: Gummimatter for Model 3?
lørdag 20. november 2021, klokken 22:00
Sitat fra: lars667 på søndag 14. november 2021, klokken 10:52
Finnes det så mange billigere matter for TM3? Tror ikke de passer sånn uten videre, men mulig noen kan skjæres til. Uansett tror jeg det beste er slike formstøpte 3d-matter. Kjøpte selv et sett på Aliexpress som kom på rundt 1000 ferdig til Norge. Grei form, ser ut som en kan justere ørlite grann på de bak, som var litt store: https://www.aliexpress.com/item/1005002605610857.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.44a24c4ddp4hK8

Ser at disse er i «Synthetic Fiber/natural fiber». Hva slags materiale er det? Noen som har mottatt disse og kort kan beskrive materialen? Trodde først disse var i plast/gummi og vannavstøtende, med det er de kanskje ikke?
#7
Lading i Sverige og Danmark / Sv: Lading i Danmark - Samletråd.
søndag 16. juni 2019, klokken 18:51
Takk for kjapp tilbakemelding. Ja jeg har en bruker på Cirkel K her i Norge og har lagt inn elbilforeningens ladebrikke i appen og fått det til å fungere på Cirkle K-stasjoner.

Finner bare mulighet for å logge på EON Sverige her: https://www.eon.se/mitt-e-on.html og da kun med en svensk bankid.

Lastet ned den danske eon appen, men i den fant jeg ingen mulighet for å registrere meg eller legge til brikker.

Er det et annet sted jeg kan logge meg inn for å sjekke opp dette?

*Redigert*
Ser på side 2 i denne tråden at det er bekreftet at man kan lade med elbilforeningens ladebrikke på Eon i Danmark, så lenge man har lagt den inn i Cirkel K-appen. Det var egentlig svar på spørsmålet mitt.
#8
Lading i Sverige og Danmark / Sv: Lading i Danmark - Samletråd.
søndag 16. juni 2019, klokken 17:54
Skal i retning Ebeltoft i sommer og har noen spørsmål ang. lading.

- Hvordan går jeg frem for å registrere elbilforeningensladebrikke slik at jeg kan bruke den på E.ON-ladere i Danmark? Finner ingen side der jeg kan registrere meg.

- Hva er beste måte for å lade på Clever-stasjoner. Kun en uke til avreise, så en ev. brikke fra plugsurfing rekker vel kanskje ikke frem, men kan jeg starte/stoppe ladingen i deres app? Betaling med SMS på Clever så noe kronglete ut. Noen som har prøvd dette i praksis?

- Leier feriehus. Har sett det har blitt anbefalt mange ulike overganger på forumet. Dette er en nybygd hytte, hvilken overgang er å anbefale for å øke sjansen for lading ved feriehuset.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA