Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - mskogb

#1
Model S 2013 - 2022 / Behandle skinnseter
søndag 18. februar 2018, klokken 22:38
Hva bruker dere til å behandle skinnsetene med og hvorfor? :)
#2
Lyst til å spare 7500 blanke, kongelige mynter, samt få bil levert i april 2018?

Grunnet dødsfall er det ikke behov for bestilt bil. Selger vil ha 15 000 for å kansellere kontrakten. Bedre å gi 7 500 i rabatt til en kjøper :)

Bilen er en Blå Renault ZOE R90 (41 kWh)

Følgende utstyr følger med:

Ryggesensor + lys og regnsensor
Batteri Z.E 41 kWh
Dab+ radio "3D sound by Arkamys"
Wallbox ferdig montert 3,6 KW
Metallic Lakk
Gummimatte sort
Vinterhjul Bridgestone m/pigg 15" alu-felg (antar man kan skifte til piggfritt om ønskelig)

Totalpris ferdig registrert 254 000. Din pris: 246 500. Levering i april.
#3
Sitat fra: Tuxedo på onsdag 25. oktober 2017, klokken 11:58
Hadde samme problem med garasjegulvet på arbeidsplassen.  Problemet forsvant da jeg byttet jobb.

Spørs om ikke jeg må skifte planet, for får det stort sett overalt  :o
#4
Sitat fra: Sjaugen på tirsdag 17. oktober 2017, klokken 14:08
S75D fra september:
Skikkelige knirkelyder fra fronthjulene når jeg vrir på rattet uten at bilen ruller.
Spesielt i garasjen om morgenen når jeg skal ut.

Er dette noe jeg kan forvente at forsvinner over tid, eller er dette noe som bør bli satt på listen til jeg får en time på service?

Funnet ut av hva dette er? Jeg har det samme
#5
Selv hentet jeg ny 75D i Drammen 27 oktober. Det var totalt kaos der. Ble møtt at en guttepjokk som nesten ikke visste hva en bil var. Bilen var 2 timer forsinket (ble bare stående å vente uten få vite noe og det var ikke spesielt mange der), bilens bakfanger var knukket (fant de ut 2 min før levering) og batteriet var oppladet til hele 8%. Da hjelper det særdeles lite om en barista serverer kaffe og boller i et hjørne. Jeg dro ikke dit for å dra på kafè, men for å få levert en bil.

Min anbefaling er å velge et annet utleveringssted  :-1-:
#6
Sitat fra: Rolf Gjerdsjø på tirsdag 25. juli 2017, klokken 01:31
Hvor i landet befinner du deg?  :)

Om du melder deg inn i TOCN så gir Dekkmann noen rabatter, men ikke mer enn at du fort vekk kan finne vel så bra priser andre steder. Jeg kjøpte både felg og vinterdekk (Yokohama IG50) hos Megahjul i Oslo. Fikk en veldig trivelig "off season" rabatt, den fikk jeg vite at var å få til lageret var tomt eller til slutten av august (hva som kom først).

Takk for tipset. Holder til i Oslo regionen.
#7
Sitat fra: kvkleppe på mandag 24. juli 2017, klokken 23:56
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=99139532

Takk for tipset, men tenker å kjøpe vinterdekk uten felger, for så å sette vinterdekkene over på sommerfelgene som følger med bilen.
#8
Bestilte min TMS uten vinterdekk og tenkte å kjøpe vinterdekk og sette de på sommerfelgene (19") levert fra Tesla og så heller kjøpe nye 21" dekk og felg utenom Tesla. Tips til butikker/nettbutikker med gode priser på dekk og fine felger tas i mot med takk ;)
#9
Jeg bekreftet min bestilling 4 juli og fikk bekreftet nå av Tesla at jeg fikk oppgradert performance på min bil som er på vei (kommet til Europa nå). Så da velger jeg å ikke avbestille.

Fra Tesla:

Bilen din kommer også med økt performance (akselerasjon)  :) Økt akselerasjon er et resultat av både software og hardware forbedringer. Bilen din kommer ikke med oppgradert lader eller annet som ikke er bestilt.
Du kan til enhver tid kansellere og legge inn bestilling på nytt, men det er verdt å huske på at vi forsøker kontinuerlig å forbedre modellene våre. Det vil derfor være stor sannsynlighet for at det også kommer noe nytt under neste bestillingen din J

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA