Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - IC

#1
e-Golf / Sv: Utrolig treig startknapp for e-golf
mandag 13. januar 2020, klokken 11:03
Ja, jeg hadde samme problem en periode men det forsvant plutselig en dag. Antakelig noe skit som har kommet seg ned under knappen.
#2
e-Golf / Sv: Noen med e-golf og barnevogn?
lørdag 19. januar 2019, klokken 15:20
Bugaboo Cameleon går helt fint inn i eGolf uten å måtta ta av hjul. Når vi har kjørt på langtur med mye baggasje, har jeg tatt i bunnen i baggasjerommet samt hattehylden og tatt av begge hjul av underdelen på barnevognen. Da har vi i tillegg fått plass til to store kofferter og en liten + diverse annet.
#3
e-Golf / Sv: Stavanger - Arendal
onsdag 05. september 2018, klokken 00:02
Jeg har kjørt Ålgård-Melsomvik flere ganger (440km). Har da startet fulladet og ladet ca. 20 min i Lyngdal (Handelsparken) og 20-25 min i Arendal (Harebakken). Da har jeg hatt 15% ved ankomst i Melsomvik.

Vil tro at du fint rekker frem ved å lade minnst 15 min i Lyngdal.
#4
e-Golf / Sv: Låser ikke Keyless bilen selv?
onsdag 23. august 2017, klokken 20:50
Jeg har gjort samme erfaring! Har skrudd på automatisk låsing av bilen i innstillinger, men ingen forskjell. Syns det er veldig rart at den ikke låser seg selv når nøkkelen ikke er i bilen.

Litt i samme tråd: det skal gå an å få sidespeilene til å "bevege" seg nedover når bilen settes i revers - men det skjer ikke hos meg selvom dette er aktivert i innstillinger!
#5
e-Golf / Sv: Fått produksjonsuke?
tirsdag 11. april 2017, klokken 20:53
Hvor ser dere status på produksjon av bilen deres?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA