Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - DanielSG

#1
Model 3 / Sv: Feil og mangler på modell 3
tirsdag 04. februar 2020, klokken 16:09
Sitat fra: knegg på tirsdag 28. januar 2020, klokken 08:19
Sitat fra: LeafSwe på mandag 27. januar 2020, klokken 14:58
Try push this down when you hear the sound, any difference?
Our noise stopped, pushed a thick paper between white a pillar and black dash as a temporarily fix
It does help, but not always. But putting light pressure on it makes the sound dissapear.

It doesn't help with the metallic noise unfortunately, I haven't been able to locate it, may be somewhere in the headliner or behind a panel  :(

Also found a noise from the right front speaker when playing Trentemøller - Miss You at certain frequencies. Very obvious with that song.

Flere som opplever samme metalliske lyd som deg. Der har det vært VIN-nummeret (metallplaten) i frontruten på venstre side som har sklidd ut av posisjon (eller montert feil) og "gnager" mot frontruta. Kan være verdt å sjekke.
#2
Sitat fra: valgrind på mandag 04. mars 2019, klokken 13:09
Fikk nettopp e-post med oppdatert bestillingsbekreftelse uten EAP. Interessant nok står ikke et kvekk om autopilot. Jeg ba om nedgradering til AP. Da blir det ny telefonkø.

Det er sånne som deg som skaper den hinsides køen. Jeg har fått akkurat samme som deg, men de ordner det nok i løpet av kort tid. Sykt hvor utålmodige dere er.
#3
Snakket med kundeservice i dag og fikk "nedgradert" til AP og kreditert kr 41.800.
Det kan være at personen du snakket med ikke har fått instruks om at det lar seg gjøre. Ring igjen til du møter riktig person.


#4
Model 3 / Sv: Forsikringstilbud - LR AWD
onsdag 30. januar 2019, klokken 21:11
Sitat fra: Autowinder på onsdag 30. januar 2019, klokken 18:55
Sitat fra: Aage M. på onsdag 30. januar 2019, klokken 18:24
Anbefaler alle å sjekke forsikring hos TOCN.
Rimeligst er én ting, men har denne forsikringsklubben en skadereserve til å dekke skader fullt ut om det er et antall biler som rammes over en kort periode?

Forsikringsgiver er Insr Insurance Group ASA. Det er samme som hos Tribe og Tide. Insr Insurance Group eier Nemi forsikring som er nevnt i tråden.
#5
Model 3 / Sv: Premium tilkobling inkl. 1 år
lørdag 19. januar 2019, klokken 17:05
Det er ikke fastsatt fast pris p.t. Tesla anslår at det skal ligge på rundt 100 dollar i året.

Kilde: https://www.tek.no/artikler/snart-vil-tesla-krever-ekstra-betaling-for-internett-i-bilen/440711
#6
TM3 Hjul, dekk og felg. / Sv: Vinterdekk Model 3
tirsdag 08. januar 2019, klokken 15:53
Påvirkes garantien fra Tesla hvis felger kjøpes eksternt?
#7
Nå kommer jeg inn på svensk oversatt Teslaside når jeg trykker på linken din og der står det som tidligere vist 6+6 måneder. Rart de praktiserer annerledes i over grensen?

Edit: Nå endret jeg til "norsk" og da står det 6 + 3 som du skriver. Merkelig at det ikke er samme opplegg for Norge og Sverige.
#8
Det står +6 måneder og ikke 3? Totalt 12 måneder gratis Supercharging.
Ref: Ägare kan ge fem vänner sex månader med gratis Supercharging vid köp av ny Model S, Model X eller Model 3. Om de beställer utan att någonsin ha provkört hos oss får de ytterligare sex månaders gratis Supercharging.
#9
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Ladegarasje på Vulkan
tirsdag 03. oktober 2017, klokken 07:38
Du må kjøre inn før du starter parkering i appen. Når du kjører inn registreres skiltnummeret ditt automatisk og når du starter appen knyttes det sammen med den automatiske avlesningen.
#10
BMW i3 / Sv: Problem å lade iPhone via usb-uttak - LØST
torsdag 03. august 2017, klokken 15:49
Til informasjon så er ikke USB-uttaket ment til lading, men mediaoverføring. Du vil oppleve svært lav ladehastighet. Anbefaler 12 V (sigarettenner) for lading.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA