Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - hansnissens

#1
Zoe / Nofuel bøttelader
mandag 27. mai 2019, klokken 17:35
Bøtteladeren min fungerer ikke som den skal. Den lader i 1-2 timer før sikringen slår ut. Det er ikke spesielt varmt i været, så jeg utelukker at det er temperaturrelatert. Noen tipset meg om å ta direkte kontakt med kundeservice hos Nofuel, da det er der den jeg har er kjøpt.

Etter å ha sendt mail med problemstillingen, med et svar ikke lenge etterpå fra Nofuel, der de ønsket mer informasjon om den. Etter å ha svart opp dette har jeg ikke hørt noe mer, til tross for purringer på mail og på telefon.

Begynner derfor å lure på om de fremdeles er i drift, er det noen som vet? Har andre også hatt lignende problem med sin bøttelader?
#2
Er det generelt et dumt tidspunkt å kjøpe brukt ioniq på nå? Har sett på en 2017-modell ioniq, norsk med teknikk og skinn, til 259 000,-. Vil prisene falle etter som den nye er lansert? Prisene på den nye modellen kan vel tenkes å være høyere, leveringstiden vil vel også være lengre.
#3
Har noen fått tilbud fra forhandler i det siste? Fikk tilbud på 312 000 for teknikkpakke med skinn i dag.
#4
Zoe / Sv: Kart over 43kW AC ladere i Norge
mandag 25. februar 2019, klokken 10:45
43 kw-laderen på Klett er erstattet med Cirkle K sin ladestasjon. Kunne ikke se at det var mulig å lade med 22 kw der heller lenger. 
#5
Zoe / Sv: "Check electric system"
torsdag 15. november 2018, klokken 20:57
Sitat fra: Urs4_2008 på onsdag 14. november 2018, klokken 23:09

Har du fått utskrift fra obd scanneren?

Nei, det har jeg ikke fått. Hva er det jeg bør se etter der?

Bilen er ikke i daglig bruk, mulig det er der feilen ligger (?), men strengt tatt så hadde jeg jo håpt at det å bytte batteriet skulle gjøre meg fri i fra feilmeldingen.
#6
Zoe / "Check electric system"
onsdag 14. november 2018, klokken 20:38
Denne feilmeldingen irriterer meg grundig. Har hatt en del meldinger om dette, spesielt om vinteren, som kommer og går. Nevner dette til verksted ved bestilling av service, de mener meldingen skyldes at batteriet begynner å bli gåent. Så bytter de batteriet på service, og nå, 500 kjørte kilometer senere får jeg meldingen igjen.

Henvender meg til verksted om dette, de svarer at meldingen kan skyldes lavt eller avvik på startbatteriet. Skyldes typisk mye småkjøring og høyt stromforbruk, mange start og stopp etc. Karen i skranken på verkstedet mente at å la bilen stå å gå i en time for å lade opp batteriet kunne ha reddet meg fra å måtte ut med 3000 for nytt batteri, men ok.

Har hatt denne feilen på langtur også, spesielt irriterende da siden den ser ut til å strupe ladeeffekt og varmeanlegget vil kun blåse kald luft.

Er det flere som sliter med dette?

#7
Zoe / Sv: Lading av Zoe på IT Nett
onsdag 23. august 2017, klokken 16:51
Sitat fra: Rav4_EV på onsdag 23. august 2017, klokken 14:46
Grønn led betyr at den er klar og IKKE tilkoblet bilen.

Dersom den lyser Grønt selv om du har tilkoblet bilen har du en kjent feil. Det handler om et brudd inne i kabelen på vei ut av ladebøtta.

Hvor bor du?

Jeg bor i Trondheim. Har du en løsning på feilen?

Ringte Renault veihjelp, og de taua bilen til verksted.
#8
Zoe / Sv: Lading av Zoe på IT Nett
onsdag 23. august 2017, klokken 09:21
Hva betyr knappen "circuit breaker" på ladebøtta? Og hva betyr det når dioden på siden av bøtta lyser grønt?

Får ikke ladet i dag, på ladeplasser der andre lader. 16A sikring. Prøvd flere stolper, men inget hell.
#9
Zoe / Sv: Hvilken OBD2 adapter?
mandag 22. mai 2017, klokken 09:17
Sitat fra: Måkemannen på søndag 21. mai 2017, klokken 23:18
Den jeg kjøpte er forresten denne:
http://www.ebay.com/itm/221681251090

Denne fungerer vel kun på Android. Skal du ha en som kan kommunisere med iPhone må du ha en med wifi.
#10
Kjøpe elbil? / Sv: El-bil kjøp - Advarsel
fredag 19. mai 2017, klokken 12:07
Det går strengt tatt ikke an å ta alle mulige forbehold om opplysninger som ikke er riktige iht. hva som fremgår av annonseteksten. Se for eksempel denne:  http://www.tangedal.no/blog1.php/2010/10/20/myten-om-kjopers-undersokelsesplikt artikkelen.

Ville forhørt meg om å få hevet kjøpet.
#11
Ingen som har noe?
#12
Stjeler denne tråden fra BMW i3- forumet.

Hva er det du opplever av feil og mangler på din bil? Skal ha min 210 på service snart, tenker da å få utbedret så mye som mulig på reklamasjon. Så langt har jeg opplevd:

- Lader ikke til mer enn 95-96%
- Svake spylerdyser
- Dekk må pares etter hvert dekkskift
- Kald luft blåses ned på bena (?)

Noen flere?
#13
Zoe / Sv: Zoe - angrer du på kjøp av Zoe og Zaptec ladekabel??
torsdag 30. mars 2017, klokken 13:36
Jeg er enig med resonnementet ditt her, det er en uting at selgerne ikke er behjelpelige med å finne en løsning som passer ditt ladebehov. En annen ting med behovet for skilletrafo mellom bil og IT-ladepunkt er at det bilen da ikke kan regulere ned spenningen. Skal man da lade på en kurs mindre enn 10A, som laderen trekker, får man ikke ladet i det hele tatt, der andre elbiler kan uten problem lade. Dette er heller ikke godt nok belyst, spør du meg.
#14
Zoe / Sv: Kan man ikke stole på programmert oppstart av lading?
onsdag 29. mars 2017, klokken 19:18
Kan det være at sikringen har gått når ladinga har skulle startet? Har hendt med meg at den går når forvarmingen starter, uten at jeg har testet ladekalenderen spesielt.
#15
Kan dere legge ut presentasjonsmaterialet et sted i etterkant?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA