Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - kama

#1
e-Golf / Sv: Vannlekasje fra bakdør etter bytte av lykter?
onsdag 08. august 2018, klokken 08:22
April/mai
#2
e-Golf / Vannlekasje fra bakdør etter bytte av lykter?
tirsdag 07. august 2018, klokken 23:09
Oppdaget for et par uker siden noen vannmerker i taket bak ved bagasjeluken (som strekker seg til baksetene) på min eGolf. Fikk time hos Møller og når jeg hentet bilen sa de at årsaken var at de kabelpluggene fra bagasjeluke inn til bil var løse, og under vanntest strømmet det vann inn i bilen derfra. Ble fortalt at disse pluggene sitter normalt godt fast og han medarbeideren var usikker på hva det kunne være som gjorde at disse var løse/ikke festet ordentlig - jeg hadde heller ingen god forklaring på det.

Først når jeg kom hjem slo det meg - bilen har jo vært inne et par ganger for å legge opp nye kabler til dynamiske baklykter og selve byttingen av lyktene. Kan det være en repratør som ikke har festet disse ordentlig...?

Uansett, det er satt som garantisak og har fått time for at de skal sende den på bilpleiefor å fjerne merkene i taket.

Mitt hovedspørsmål er egentlig: er det andre ting jeg bør være oppmerksom på med tanke på at jeg har fått vann inn i bilen - er det noe som kan utvikle seg som senskade samt om det er tilstrekkelig å få bilpleie til å vaske velk flekkene i taket?
#3
e-Golf / Sv: Tønsberg - Bremangef - Tønsberg (FL)
tirsdag 13. mars 2018, klokken 19:51
5-6 ladestopp, det tilsvarer vel ca 3-4 timers effektiv ekstra reisetid. Da blir turen på potensielt 11-12 timer og det er litt mye.

Takk for svar og god tur til Ålesund:)
#4
e-Golf / Tønsberg - Bremangef - Tønsberg (FL)
søndag 11. mars 2018, klokken 13:15
Skal til svigers i påsken med frue og to barn. Hva tenker dere - er det gjennomførbart å legge ut på en slik langtur med e-golfen eller er det overambisiøst? Med fossilbil kjører vi vanligvis over Hemsedal på drøye 8 timer med stopp i Bjørneparken og fergepause Mannheller-Fodnes.
#5
e-Golf / Sv: Vifte i motorrommet
søndag 07. januar 2018, klokken 21:25
Opplevde selv at viften i motorrom gikk på maks nesten hele tiden. Møller byttet en ventil og den har siden vært normal.
#6
e-Golf / Oppdatere logo til radio / bilder til kontakter (Facelift)
søndag 10. september 2017, klokken 16:03
Hei,

Vet noen hvordan man oppdaterer logoer til radiostasjoner på den nye E-golfen?

Lurer også på om det er mulig å få bilde til telefonkontaktene - på "hjem"-skjermen ser det jo ut som det visuelt er plass til dette...
#7
e-Golf / Sv: Nye E-golf
fredag 09. juni 2017, klokken 23:23
Sitat fra: sap_2000 på fredag 09. juni 2017, klokken 12:36
Litt skuffet over at det ikke var blå sømmer på ratt og girbelgen slik som på 2015 modellen (reflekssølv/ Marrakesh skinn). Synes også aludekoren i dørene var penere på gen1 enn den mørkere varianten de har nå.  Blir for lite kontraster i døra synes jeg. 

Kan du ta bilde av det? Mener testbilen jeg prøvde hadde det...
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA