Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Haakon21

#1
e-Golf / Sv: Nye Car-Net
lørdag 10. juni 2017, klokken 07:00
Den funket ikke hos meg heller,før jeg tok ut sikring som skal resette konktakt med car net. Lot den sto ute i ca 10-20 min, så nå funker den! Test det ut :+1: er en veileding her på forumet på hvordan man gjør det.
#2
e-Golf / Klagjøring av nye E-golf
torsdag 25. mai 2017, klokken 18:34
Hei!

Så ikke noe emne om dette temaet men jeg lurte litt på hva folk tenker om "Drop off" lakkbeskytter? (http://dropoff.no/lakkbeskyttelse-og-lakkforsegling-drop-off )

Jeg har egentlig bestilt med,da jeg fikk en okei pris for dette, men er litt i tvil om jeg skal droppe det eller ikke. Jeg vasker bilen regelmessig og kun i selvvask haller/hageslange og er veldig forsiktig med lakken på bilene jeg har hatt før. Er det noe vits i og bruke penger på dette?  Jeg har bestilt bilen i perle sort og vil unngå mest mulig riper.

Noen som har greie på dette?
#3
e-Golf / Sv: Dresden-eGolf
mandag 15. mai 2017, klokken 20:51
Forhandler tok kontakt med meg. Forklarte ca tid og hva som skulle gjøres på bilen før den kan bli hentet.
#4
e-Golf / Sv: Dresden-eGolf
mandag 15. mai 2017, klokken 13:41
Fikk telefon idag fra forhandler. Sendt ut fra fabrikk og klar til utlevering ca uke 22. Jeg bestilte med drop off også så tar sikkert noen dager ekstra.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA