Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - daggis111

#1
e-Golf / Sv: Ladekabel sitter fast
lørdag 28. mai 2016, klokken 10:43
I dag opplevde jeg for andre gang at ladekabel sitter fast og ikke vil løse ut. (E-golf keyless, levert juli 2015). Har prøvd alle tips jeg har kommet over: låse opp igjen mange ganger, inklusiv knapp på førerdør. Det virker rett og slett som at aktuatoren som skal styre "låsepinnen" til ladekabelen ikke får tilsendt noe signal, SW spør du meg... Har ringt 04444, og viking skal komme og hente. De opplyste at det var mange som har ringt om at ladekabel ikke løsner. Men jeg ser ikke så mye om dette på forumet. Er det noen som har mer utfyllende opplysninger...? Evt funnet en måte å løsne på. Nå er jeg hjemme og kan koble fra laderen fra veggstikk, men hva hvis jeg hadde hatt fastmontert lader, eller det hadde skjedd når jeg står på hurtiglader...?
#2
e-Golf / Sv: Ladekabel sitter fast
tirsdag 27. oktober 2015, klokken 14:09
En liten oppdatering:
Bilen ble levert inn til forhandler (måtte opp på Viking bil) mens jeg stakk avgårde i lånebil. Jeg har fått beskjed at det er OK nå, samt at de har oppdatert SW (men fikk ikke noe klart svar på om SW adresserte dette spesifikke problemet).
Før dette ble gjort prøvde jeg knappene ved ladeporten uten suksess, samt et antall ganer "lås igjen/lås opp" via både nøkkelen og håndtak. Jeg prøvde desverre ikke "lås opp" knappen på innsiden av døren - det skulle jeg gjerne gjort men vet ikke om det hadde hjelpt.
#3
e-Golf / Sv: Ladekabel sitter fast
tirsdag 27. oktober 2015, klokken 08:29
I dag ville ikke ladekabelen fra min e-Golf (levert juli 2015) løsne. Bilen står i garasje (ca 8-10C nå), og var satt opp på lading med timer over natten. Jeg kom til bilen etter at den var ferdig ladet, men ingenting hjalp (låste opp/igjen x-antall ganger etc.) for å få den løs. Falken er på vei nå for å hente bilen.
Noen flere som har mer info om dette, eller vært borti det?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA