Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Requiem87

#1
Tidlige elbiler: Think / Sv: Lade Think City fra Type 2
mandag 26. november 2018, klokken 20:57
Sitat fra: Caspar på mandag 26. november 2018, klokken 18:03
Fant du en løsning? Hvis ikke så tror jeg at jeg har en slik kontakt liggende
Jeg har funnet fremgangsmåten og har kabel og type2 kontakten. Mangler bare pluggen som skal i bilen. Den var litt verre å finne. Er det denne du har eller hele saken med kabel og kontakter?

Sent fra min CLT-L29 via Tapatalk

#2
Tidlige elbiler: Think / Sv: Lade Think City fra Type 2
lørdag 03. november 2018, klokken 20:01
Hei, det er nøyaktig slik jeg ønsker å LAGE ja. Det kan man se av at jeg la ved nøyaktig samme link i OP ;)

Jeg er på jakt etter nødvendig info og dokumentasjon for å lage kabelen selv, både for å lære bilen å kjenne og fordi jeg liker å holde på med slikt.
#3
Tidlige elbiler: Think / Sv: Lade Think City fra Type 2
mandag 29. oktober 2018, klokken 17:24
Hvis du tenkte på denne: https://www.yourvismawebsite.com/elbilhjelpenno-as/shop/product/type-2-kort-nese-til-16a-schuko-adaptorkabel?tm=ladekabler så ville den fungert  ja, men jeg ønsker å oppnå en løsning uten adaptere og uten "kladden" som fulgte med bilen, så har man også en backup dersom denne skulle ryke.

Har lest et sted tidligere at Think skulle kunne kommunisere med Type 2 ladeboks direkte uten elektronikk imellom da bilen visstnok bruker samme protokoll som type2 for å starte og stoppe lading.
#5
Tidlige elbiler: Think / Sv: Lade Think City fra Type 2
torsdag 18. oktober 2018, klokken 16:02
Sitat fra: Warlock på onsdag 17. oktober 2018, klokken 22:11
Det siste er nok det største problemet. Altså å få tak i en kontakt til thinken (tror den het Lewden 40 eller noe). Kabelen ellers er vel i hovedsak "rett frem", men kan se om jeg har et skjema liggende for en slik kontakt så pinnene blir rett :)
Hadde vært supert med et skjema hvis du finner.
Kontakten tenker jeg burde være mulig å ta fra en defekt ladekabel hvis det dukker opp noen slike. Skal prøve å søke litt rundt etter lewden 40 også.

Sent fra min CLT-L29 via Tapatalk

#6
Tidlige elbiler: Think / Lade Think City fra Type 2
onsdag 17. oktober 2018, klokken 20:25
Jeg vil prøve å lage meg et adapter for å lade min Think City fra type 2 ladere. Jeg har en Menneskes Type 2 til Type 1 kabel liggende til overs og tenkte å ta av type 1 kontakten og sette på kontakten som passer rett i bilen, slik som denne som selges her: https://www.salto.no/ladeprodukter/ladekabler/ladekabel-think

Er det noen som har koblingsskjema for dette? Noen som evt vet hvor jeg kan få tak i rundkontakten som passer i bilen?

Requiem

Sent fra min CLT-L29 via Tapatalk

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA