Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - LeifEgge

#1
Nissan / Sv: Død Leaf
tirsdag 30. september 2014, klokken 13:17
Jeg hadde det samme problemet 3 ganger før jeg fikk nytt batteri skiftet kostnadsfritt av BNH. Sikkert en dårlig serie blybatterier
#2
Nissan / Sv: Død Leaf
torsdag 14. august 2014, klokken 09:08
Har opplevd det 3 ganger.

1.gangen gjorde jeg ikke noe nummer ut av det siden jeg var litt i tvil om det kunne vært min feil og at jeg derfor var litt flau ( om jeg hadde glemt å skru av noe)

2. gangen så var jeg sikker på at det ikke var min feil og Falken kom som vanlig og gav den en jumpstart. Dette var i ferien så fikk ikke tatt bilen inn på verksted.

3. gangen fulgte i forrige uke og da hjelp det ikke med jumpstart og Falken tok med seg bilen til BNH. Første test viste at 12v-batteriet var helt fint men etter en mer grundig sjekk så de at det var celleskade på batteriet og det ble byttet.
#3
Denne laderen er ikke operativ for øyeblikket. Var der i påsken og da hang det en lapp om at den ute av drift. Status kan forøvrig sjekkes her: http://www.elbil.no/elbilfakta/elbillading/hurtigladekartet
#4
Leaf 2010-2017 / Sv: Hundegitter?
fredag 21. februar 2014, klokken 10:01
Vi kjøpte originalgitter fordi Leafen er vår eneste familiebil, og da er det greit å kunne laste forsvarlig "til taket" på langtur til familie etc i ferier.

De fester noen skruefester, diskret i taket/karosseriet og langs siden. Når man forsøker å røske litt i gitteret med hendene virker det veldig solid. 4 skruefester i alt, så kan man skru disse lett av med "håndskruer" Dersom du har behov for å ta frakte typ et kjøleskap med nedfelte seter. Kjører uten hattehylla hele tiden og kan ikke si jeg syns det støyer noe særlig ekstra men det er jo individuelt.

Betalte nok listepris siden det var som en del av nybilleveransen. De har litt jobb med installasjonen pga festene så syns ikke prisen er så gal kontra en helhetsvurdering rundt DIY.

Er veldig fornøyd. Kjøpte det som sagt med tanke på disse langturene men har hatt overaskende mye bruk for det i det daglige også.

#5
Charlottenberg-Sognsvann-OsloS (over bjørkelangen) . Regnvær i en halvtime. Kuppert terreng. 131 KM kjørt. Null streker og 10 KM igjen på display. JapanLeaf

Ikke dårlig syns jeg :-)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA