Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Fangio

#1
Tesla i media / Sv: Tesla i norske medier
tirsdag 22. oktober 2013, klokken 09:51
Sitat fra: Lacaixxa på søndag 20. oktober 2013, klokken 19:34
Sitat fra: roaaad på søndag 20. oktober 2013, klokken 14:42
Noen som fikk med seg Finansavisens bil-bilag fra i går?  Ryktes at TMS "gruset" Panamera i testen.

God artikkel i Finansavisen, men Porschen slår - ikke uventet - TMSP+ på førermiljø og kjøreegenskaper. "Hadde testen vært i et nøytralt avgiftsland ville seieren gått til Porschen, men i Norge blåser denne bilen "Mye for pengene" begrepet til vegg i mellom akkurat nå. Har du penger nok, og er veldig glad i bilkjøring, velger du likevel Porschen"

Jeg tenker at du skal være rimelig glad i å sponse den norske stat for å betale 2.5 ganger mer for Porschen i Norge. Slikt sløseri har jeg lite til overs for, og finnes vel knap nok blant nyrike MLM-selgere.

Snittkarakterten ble 6.6 vs 8.0 i favør Tesla. Tesla scorer naturlig nok 10 i kategorien "mye for pengene" og ytelser. Men bare 8 for plass og 7 for "må ha faktor" indikerer vel at FA ikke har tatt helt ut skala-potensiale.

Jeg gir den seff 10 på alt - og gleder meg så inni hampen til bilen er ferdig klargjort.

Finansavisen Motor skriver de ville gitt seieren til Porsche i et land med normal avgiftspolitikk. Men hvis en ekskluderer delkarakteren "Mye for pengene " blir snittkarakteren 7,2 vs 7,7. Fortsatt i favør Tesla  :).
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA