Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - ltnp

#1
Model S 2013 - 2022 / Sv: Bakluken vil ikke automatisk lukke
torsdag 09. november 2023, klokken 00:12
Hei,

Jeg har sjekket denne men den sier lite om problemet. Synes det er rart at mann må lukke bakluken manuelt dersom du velger å justere åpningen etter at den er åpnet automatisk. Da kan du ikke bruke den automatiske knappen til å lukke bakluken. Det virker bare helt feil...
#2
Model S 2013 - 2022 / Bakluken vil ikke automatisk lukke
onsdag 08. november 2023, klokken 22:57
Hei,

Jeg har nettopp fått reparert bakluken på min model s 2017. Når jeg bruker automatisk lukke knappen fungerer alt bra inntil jeg trenger å gjøre en liten manuell justering av bakluken. Jeg løfter eller senker den litt, trykker på lukk knappen og den piper 3 ganger og vil ikke lukke seg.

Jeg mener at det må være noe feil, vanligvis mener jeg at jeg kan manuelt justere åpningen til bakluken og likevel kan lukke den med knappen.

Er det noe feil med bakluken? Setter utrolig stor pris hvis noen har et svar 🙏🏻
#3
Godt spørsmål men den er borte. Jeg fikk hengt den opp og kan være at den henger litt løs i noen minutter før den faller ned.

Håper kanskje noen ærlige sjeler fant den og leser forumet 😊

Det i hvert fall mulig å miste den 😞
#4
Model S 2013 - 2022 / Gjenglemt CCS adapter Vestby Storsenter
mandag 04. juli 2022, klokken 11:58
Hei,

Jeg har vært uheldig og gjenglemt en CCS adapter på Vestby Storsenter. Dersom noen har funnet en CCS adapter den siste uken hadde jeg blitt super glad hvis jeg kunne få den tilbake.

Tusen takk 😊

Ønsker alle en fortsatt fin sommer!
#5
Tesla / Sv: Auto pilot
fredag 08. mars 2019, klokken 13:15
Takk for svar!

Jeg fikk oppgradert min til Autopilot av Tesla i etterkant av kjøpet. Etter oppgraderingen fikk jeg ikke tilgang til å oppgradere til FSD. Mulig jeg må sende en forespørsel til Tesla fordi det er umulig å finne ut om jeg har funksjonen eller ikke.
#6
Tesla / Sv: Auto pilot
fredag 08. mars 2019, klokken 11:04
Hei, er det noen som vet hvordan man finner ut om man har FSD eller kun Autopilot? På min konto kommer det ingen oppgradering som et alternativ.

Takk for hjelpen dersom dere har noen gode svar  :)
#7
Lading av Tesla / Installasjon av Tesla Wall Connector
onsdag 14. november 2018, klokken 15:10
Hei, har noen av dere brukt elektrikere i Oslo/Bærum området til installasjon av Tesla Wall Connector? Jeg kunne tenke meg å installere det, men får så mange ulike estimater fra firmaene.

Takk for tips hvis dere har noen der anbefaler.

:)
#8
Tesla / Sv: Med Tesla i Tyskland. Hva med miljøoblater.
lørdag 30. juni 2018, klokken 23:12
Hei, du trenger ikke å bestille. Du kjører bare til Dekra og ta med vognkortet. Da får du oblat i løpet av 20 min og betaler faktisk pris og ikke overpris. Null stress!
#9
Tesla / Sv: Med Tesla i Tyskland. Hva med miljøoblater.
lørdag 30. juni 2018, klokken 21:52
Hei,

Kjør innom Dekra stasjon tidlig morgen. Det finnes mange Dekra stasjoner overalt i hele Tyskland. Du finner det blant annet i Kiel.
#10
Model S 2013 - 2022 / Sv: Frontrute med AP2
fredag 08. juni 2018, klokken 15:58
Men ingen av dere som vet om noen som har frontrute tilgjengelig? Det virker helt umulig å få tak i.

Har noen av dere erfaring med forsikring dersom vi i sommer reiser til f.eks. Tyskland eller Nederland og de har dette tilgjengelig. Vil forsikringen dekke kostnadene mot den ordinære egenandelen?
#11
Model S 2013 - 2022 / Frontrute med AP2
torsdag 07. juni 2018, klokken 23:02
Hei, er det flere av dere som opplever at det finnes ingen frontrute å oppdrive? Har sjekket med nesten alle de store kjedene samt Tesla på Rud, alle sier at de har ingen frontruter og håper de får noen i august måned.

Dette er jo helt håpløs, jeg har ventet siden februar... har aldri opplevd noe lignende med feks Audi, BMW eller noen andre merker.

Kjenner dere til noen som har frontruter på lager?
#12
Det er på Tesla supeladere... det er bare irriterende at de benytter dette som deres private ladestasjon. Jeg har ingen problemer så lenge det er nok plasser, men når det er kø så mener jeg at dette ikke er bra. Men dessverre så har de kanskje også betalt for lade?
#13
Hei, jeg har opplevd flere situasjon hvor taxier tar opp ladeplasser feks på hurtigladere. Hva er normen ved at folk bruker dette som sin egen ladeplass? Er ganske uenig at dette tilbudet skal dekke de som driver transport næringen... jeg ser de samme bilene stå ladet også på offentlige ladeplasser og opptar plass til folk som faktisk trenger lading.
#14
Model S 2013 - 2022 / Sv: FSD eller autopilot?
onsdag 30. august 2017, klokken 14:15
La oss leve i håpet om at FSD ble gitt bort gratis inntil videre :) Ingen grunn til å gjøre stemningen dårlig med en gang!  :+1:
#15
Model S 2013 - 2022 / Sv: FSD eller autopilot?
onsdag 30. august 2017, klokken 00:04
Hei, jeg har oppgradert autopliot som kostet 60' ettermontert. Mitt spørsmål er hvorfor FSD ikke er en option lenger. Virker litt rart, men det tar kanskje litt tid å få det valget tilgjengelig igjen.

Uansett takker for alle svar fra dere!
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA