Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Laasan

#1
Kjøp og salg av elbiler/elkjøretøy / Sv: Lithium-Think selges
torsdag 24. oktober 2019, klokken 06:41
Godt poeng! Det var bilde forrige gang jeg tenkte å selge den, men ombestemte meg, og så har det nok falt ut denne gangen...
#2
Kjøp og salg av elbiler/elkjøretøy / Lithium-Think selges
onsdag 23. oktober 2019, klokken 08:00
Vi må dessverre gi Solan et nytt hjem:
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=91788354
#3
Det røde nøkkelsymbolet (lock indicator) oppe på dashbordet blinker hele tiden. Bilen starter, kjører og lader. Jeg har prøvd med begge bilnøklene. I manualen jeg har, står det bare "contact dealer". Noen som har vært borti dette før?
#4
Vi har problemer med at batterimåleren på vår 2010 litium-think ikke er helt pålitelig. Spesielt fra rundt 40 til70 % virker det som den henger seg opp, og er optimistisk når du kjører og pessimistisk når den lader. Hvis bilen står stille noen minutter, eller stoppes og startes igjen, justerer den seg til realistisk nivå.

Elbilmek har ikke vært borti dette før, og et forsøk på å bytte instrumentpanelen hjalp ikke. Neste forslag var VCU, men siden dette er en reparasjon til en del tusenlapper, gikk vi ikke videre med saken - det er tross alt mer av en irritasjon enn et problem når du er klar over det.

Er det noen som har vært borti dette eller har noen teorier om hva det kan skyldes?
#5
Fikk ikke tak i lader til sigarettenneren. Men har en kompis som mener han har en, så da får vi se.
#6
Enkle batterispørsmål / Lade 12v - hvordan feste på plusspolen?
lørdag 21. januar 2017, klokken 12:11
Jeg prøver å lade flatt 12v batteri, og dette er jeg rimelig grønn på. .. Hvordan fester jeg best klemma på plusspolen? Den er ikke stor nok til å gå rundt hele den dingsen som er festet her. Må jeg skru av dingsen? Ikke lett å komme til. ..
#7
Nissan e-NV200 / Sv: Vindusviskere - tips om merke?
onsdag 16. november 2016, klokken 12:43
Det gjorde susen, ser det ut til :) Takketakk!
#8
Nissan e-NV200 / Vindusviskere - tips om merke?
mandag 14. november 2016, klokken 11:49
Har nå byttet vindusviskere for første gang på Evaliaen. Første forsøk var billigste variant fra Biltema (så ikke hvor billige de var før jeg kom i kassa, det var de jeg fikk da jeg spurte), og de skraaaaapet så jeg ble koko i hodet. Byttet dem, fikk dyrere viskere, men de skraper nå så visst nok, de også. Så, er det noen som har viskere å anbefale som de vet fungerer godt, også på lave temperaturer?
#9
Takk for hjelp. Fikk ikke tak i lader, så jeg ringte Falck som kom og satte på 12v, og nå lader bilen, og jeg krysser fingrene for at det ikke har gått noe annet galt :)
#10
OK. Kommer ikke til 12v for å koble til lader - bensintanken på webastoen sitter over - så da må jeg få den på verksted. Sånn ellers: Hvor fucked er jeg? Er det sannsynlig at lithium-batteriet vil lade som normalt med fullt 12v?
#11
Etter et heller utrivelig besøk til veterinæren på torsdag glemte vi nøkkelen i bilen med tenninga på. Nå er den helt, helt død - vil ikke låse dørene, ladelampa lyser ikke når jeg plugger den i. Regner med at 12v (som er helt nytt...) er flatt, men vil lithium-batteriet lade uten?
#12
Røhne Selmer Sandvika er nedlagt/flyttet, så jeg ringte Asker og Bærum, det er den på Billingstad, er det ikke? Han sa at han som kunne Think hos dem hadde sluttet, så de reparerte ikke Think lenger, og henviste til Elbilmek. Forsikringsselskapet gikk heldigvis med på å vente til over nyttår og stilte med (diesel :() leiebil.
#13
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Verksted Oslo / omegn
mandag 21. desember 2015, klokken 10:45
I går sa Thinken pffft og sluttet å virke. .. elbilmek har juleferie, røhne Selmer har sluttet med think, og forsikringsselskapet vil ha bilen på verksted i dag. Vet dere om andre som kan ta den? 2010 modell, Li-batteri.
#14
Sikkert flere som har sett denne sørgelige historien i dag: http://www.rb.no/bil/article6948449.ece

Vår Think 2010 lithium står nå hos RS med mistanke om batterifeil (gått bare 11 000), og dette lover jo ikke så godt... I tillegg er den bruktimportert, og dermed dekket kun av forbrukerkjøpsloven.

Noen som vet om det er mulig å få tak i brukte batterier? Eller om batteriene kan byttes til en annen type? Eller i det hele tatt har gode råd å komme med?

Jeg håper fortsatt at det kan være pcuen, den kan i hvert fall byttes greit, men RS mente det var mest sannsynlig at det var batteriet.
#15
Takk for svar - da får vi klare oss uten  :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA