Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Bil2

#1
Skoda ENYAQ / Skrur seg av ved rygging
mandag 25. september 2023, klokken 20:27
Har et par ganger hatt behov for å fysisk se bakover ved rygging og opplever da at bilen stopper fordi rumpa letter litt fra førersetet når jeg vrir meg. Vet noen om det går an å skru av/justere dette?
#2
Skoda ENYAQ / Blinkende nøkkel
onsdag 02. august 2023, klokken 09:52
Når nøklene ligger inne, men i nærheten av bilen, blinker de rødt. Så vidt jeg skjønner skal dette være tegn på at batteriet snart er tomt, men nøklene er helt nye. Legger jeg de lengre vekk, slutter blinkingen. Har ikke automatisk opplåsing av bilen. Tapper det nøkkelbatteriet å være i nærheten av bilen?
#3
Skoda ENYAQ / MySkoda-appen
mandag 17. juli 2023, klokken 23:13
Er fersk Enyaq-eier og har et spørsmål om mySkoda-appen. Den viser jo om bilen er låst eller ei, men jeg finner ingen mulighet til å låse den fra appen. Er det slik det er eller er det innstillinger i bilen som må endres?
#4
Hei
Har nylig hentet en Tekna og skaffet meg konto på you+nissan. Har lagt inn VIN-nummer og registrert bilen der. Den dukker opp i "min garasje", men når jeg trykker "gå til tilkoblede tjenester" (for å koble kontoen min til bilen) skjer det ingenting. Har fulgt bruksanvisningen fra nissan (både youtube-video og dokument). Bilen har kontakt med nettet - den oppdaterer for eksempel ladestajoner. Når jeg ikke får koblet konto og bil vil heller ikke appen fungere (men gjør den kanskje ikke uansett :() Noen som har opplevd/har en løsning på problemet? Har kontaktet kundeservice - foreløpig uten å få svar.
#5
Mekanisk / Første EU-kontroll - ikke godkjent!
torsdag 01. september 2016, klokken 21:47
Hadde vår 4,5 år gamle LEAF på EU-kontroll - og fikk overraskende nok ikke godkjent bilen. Årsaken var stor slitasje i de ytre endeleddene. Er dette normale slitasjedeler for en bil som har gått 60 000, eller er det garantisak?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA