Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - ruslebiff

#2
Elbilen i Samfunnet / Toyota til forsvar for hydrogen på tu.no
torsdag 02. januar 2020, klokken 10:35
https://www.tu.no/artikler/tu-redaktoren-tar-feil-hydrogenbiler-er-en-del-av-losningen/482015

Bare å finne fram popcornet og vente på kommentarfeltet nå.
#3
Lading av Tesla / Varmgang i Zaptec lader (32A/1fas)
onsdag 03. juli 2019, klokken 16:18
Har en Zaptec Pro lader, og observerer at den trapper ned ladingen ganske raskt etter oppstart (typ 30-60minutter), og det virker som det skyldes høy temperatur internt i laderen. Det er selvfølgelig litt avhengig av utetemperatur, men har sett at den har gått helt ned til 23A ladehastighet.

Synes det er litt overraskende at laderen ikke er dimensjonert for å lade 32A over tid, og lurer jo også på hvordan dette ville vært om den hadde levert 22kW på TN-nett, i stedet for 7.36kW som den gjør i dette tilfellet.

Er det andre som har opplevd dette med Zaptec Pro og eventuelt andre ladere? Hvis dette ikke skjer på f.eks TWC, Easee eller Salto er det også interessant å vite.
#4
Har inne en bestilling på chademo-adapter hos Tesla (kompensasjon for rot ved levering), men har ventet 2 mnd på denne, men de klarer fortsatt ikke gi noen dato for når dette kommer inn. Spekulerer nå litt i om det aldri kommer, fordi CCS-adapter er nært forestående. Men mulig dette kun gjelder mitt servicecenter som er tomme, har kun sjekket Skøyen.

Tror dere Tesla kommer til å fortsette med Chademo? Jeg tenker at de kun vil lage og selge CCS adapter fremover, er vel ingen fordeler med chademo.
#5
Model S 2013 - 2022 / Nye (færre) interiørvalg
lørdag 10. november 2018, klokken 14:00
Ser nå at det er blitt mange færre valg når man konfigurerer bil på tesla.com. Færre interiørvalg var jo kjent, blant annet ikke mulig å bestille CF eller stoffseter nå. Det som overrasker mest er at man ikke lenger kan bestille soltak. Er det nå blitt standard - eller er det ikke lenger mulig å få soltak?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA