Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - freddyr

#1
Model 3 / «Snekkelyd» høyre bakhjul.
lørdag 17. april 2021, klokken 16:47
Hei,

Noen som har vært borti en gjentagende dunkelyd fra høyre bakhjul når man kjører?

Byttet til sommerdekk for to dager siden, brukte momentnøkkel på 120nm og etterstrammet etter første kjøretur.
#2
Volkswagen VW / Biler fra Volkswagen - Hjemmelading
mandag 14. januar 2019, klokken 17:39
Hei.
Jeg har en Golf GTE, som jeg får opp feilmeldinger i hvis bilen har stått urørt over en lengre periode >48 timer. Jeg får opp «12 batteri lader ikke, stans bilen på en trygg plass». Bilen har vært inne hos den lokale møller-forhandleren, uten at feilen ble funnet.
Men- her kommer det interessane, serviceansvarlig mener at det er en feil på innstillingene på hjemmeladeren vi bruker dette er en Zapcharger pro, koblet til et lastbalanserende system i sameiet jeg bor i. Vi blir  oppfordret til å benytte «nødladeren» fremover av forhandleren.

Et poeng forhandler ikke vil ta over seg, er at første gang feilmeldingen dukket opp hadde den stått med halvfullt batteri og full drivstofftank i ni dager uten å vært koblet til noen lader.

Så det jeg lurer på, er det noen andre som får slike feilmeldinger?
Tåler bilene  ikke å stå i ro uten å være koblet til 12v vedlikeholdslader eller er dette problemet unikt for min bil?
#3
Hei,
Endelig har jeg fått en zaptec lader på min parkeringsplass i sameiet jeg bor i, tok bare 16 uker fra de ble hengt på vegg før de ble satt i drift. For å forenkle arbeidet med betaling for brukt strøm, ble dette satt ut til Charge365.
Det jeg lurer på, er om det er slik at man må starte ladingen med RFID hver gang?
Håper det er en mulighet for å sette laderen som "åpen" slik man slepper dette steget da jeg kjører plug-in, med den hyppige ladingen dette medfører og med trang parkeringsplass hadde det vært greit å slippe å smyge seg forbi bilene hver gang man vil lade.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA