Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - APOlsen

#1
BMW i3 / Bulk/sprekk
lørdag 21. april 2018, klokken 00:01
Et naut (antar jeg) har bulket bakfangeren på i3en min. Bulken påvirker heldigvis ikke ryggesensoren og jeg har heller merket noe til den på annet vis. Det virker som at det bare er en kosmetisk skade, men det ser ut som om det også har kommet et mindre rift i selve fangeren (hvit bil, men kan se svart underlag i riftsonen)

Er det noen som vet omtrent hva det koster å få utbedret noe slikt? Og bør jeg dra til forhandler for å få dem til å se på det, eller holder det å bare dra innom et micropaintverksted?

Bulken er ikke spesielt stor og nesten helt loddrett. Anslår ca. 6x2cm. Riftet utgjør den ene langsiden. 

Tar gjerne imot anbefalinger på et dugende og rimelig verksted som fikser slikt i Bergensregionen. Fikk anbefalt MS Micropaint på Kokstad av en kollega som kjører e-Golf og hadde vært utsatt for noe lignende. Noen her som har erfaring med dem?


Sent from my iPhone using Tapatalk
#2
Kjøpe elbil? / Førstegangskjøper, i3 94Ah
torsdag 22. februar 2018, klokken 11:05
Hei,

Jeg er ny både på forumet og på elbilfronten generelt, men har nå bestemt meg for å kjøpe en nyere brukt BMW i3 94Ah. Jeg ser at det er skrevet mye om bilen fra før, men jeg ønsker litt råd fra dere som er dreven på en ting:

Bør jeg gå for en Fully charged edition som har gått 20-30' km, eller en charged edition som har gått under 5' km? Prismessig ser jeg at charged ligger noe under, på tross av lavere kilometer (og ofte også nyere årsmodell). Jeg føler ikke selv noe veldig behov for skinnseter mv., men ser at ryggekamera og større skjerm kan være kjekt. Mest av alt dveler jeg ved dette pga. tøffere felger på fully charged og med tanke på annen(tredje)håndsverdi.

Budsjettet er ca. 300' (jo lavere jo bedre, naturligvis) og bilen må være svart eller hvit iht. min arbeidsgivers retningslinjer (kan da få profilering på bilen og en ekstra godtgjørelse pr. mnd).

Jeg kan ikke se at det er skrevet om dette før, men hvis det er det tar jeg gjerne imot henvisninger til den/disse siden(e).
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA