Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Carl J Salicath

#1
Trenger tips, når dette kommer opp i display går bilen elendig. (Think Classic 2001)
Har en ODBII , men Think'en blir ikke gjenkjent.
Er det noen andre jeg kan legge inn for å kunne få opp feilmeldinger?

Så fort feil kommer opp i display drar ikke bilen, men så fort melding blir borte er det mye liv.  Mener feil kommer så fort det er en større bakke, rett frem går veldig fint. Kan det være slutten på bilens batteri?



#2
Har en 2000 Classic som har gått ca 110000 km.

Fra den ene dagen til den andre har det støy som er avhengig av fart. Virker som støy fra motor, da den øker med pådrag. Forslag mottas.
#3
Trenger litt oppdatering på hvor dere kjøper slitasje deler, hvilke dempere passer til Classic? Samme med forstillings deler, hvilke finnes i handel? Hvilke er kompatible med andre modeler/biler?
Lista på http://elbilwiki.no/index.php/Think:Deler er bra, men er ikke komplett på slitasje deler.

Må prøve å holde Thinken på veien en god stund til, etter en batteriservice ble det litt mer km på bilen. Vi har lært at høye foten brukes med forsiktighet og at bruk av vifte/varme gjøres kun når det er nødvendig.
Prøver å unngå topplading, helst lade når vi er mellom 20-30%. Nå er vel rekkevidde ca 70 km, blir vel nærmere 50 km når vinterkula kommer.
#4
Think City "Classic" (2000 - 2002 mod) / Bakaksel Think Classic
tirsdag 11. september 2018, klokken 11:07
Classic'en ble ikke godkjent på Eu-Kontroll i Asker.
Fikk en telefon om at det var mye feil, bremser bak, bremserør, støtdempere og bakaksel.
Bremser og støtdemper er vel en grei sak å bytte , men hva er gjenganger på bakaksel? Ser at den til stadig blir nevnt her inne.


#5
Think City "Classic" (2000 - 2002 mod) / Think som ikke lader
lørdag 31. mars 2018, klokken 07:36
Hei. Jeg er ny eier av en Think 2000. Her om dagen bestemte bilen seg for å slutt slutte å lade.
Vel ting ser normalt ut, lade lampe lyser og pumper/vifter går. Men jeg ser at strømforbruk til bilen ikke er mer enn 0,3-0,4 amp.
Har tatt av fronten, der da at koblinger mellom batteri og bil ser elendige ut. 12 batteri virker og, men setter opp en fast lader. (type C-tek). Mistenker litt jordfeil kan være årsak til problem.
Kunne tenke meg et koblings skjema / håndbok på bilen, er det noe slikt å finne?



© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA