Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - tobiast

#1
Hei,

Jeg har hatt en diesel luftvarmer liggende i en stund og begynte å se på dette i går iom at kuldegradene setter inn hvert øyeblikk.

Jeg har ikke så lyst til å ha den inni kupéen, og satser på å montere den bak støtfangerdekselet. Kjenner dere til noen som har gjort dette? Jeg ser plenty av eksempler på folk som har satt den i kupéen, men det bråker og stjeler plass. Dessuten får du ikke styrt varmen på vindu eller føttene.

Jeg tenker at det beste er å lede den varme luften inn i inntaket til varmeapparatet, men sliter litt med å finne en vei fra forran støtfangeren til inntaket. Noen som har tips til fremføringsvei? Eller kanskje link til noen som har beskrevet hvordan de har montert en slik varmer under panseret?

edit: Fant ut at jeg hadde spurt om dette før, uten å få svar,  men nå som jeg er igang er det kanskje greit å løfte det til en egen tråd. Setter pris på lenker, erfaringer eller andre tips :-)

https://elbilforum.no/forum/index.php?topic=36550.30

Mvh
Tobias
#2
Hei,

Har lyst på en annen stereo i min Miev. Ser det er en del tråder på forumet, men bildene har forsvunnet og produktene det refereres til er ikke lenger i salg. Så:

1) Har noen erfaring med denne? Er det "jalla" eller ser det greit ut? https://www.aliexpress.com/item/Car-Stereo-Radio-Fascia-Panel-for-PEUGEOT-iOn-EV-2009-MITSUBISHI-i-MiEV-2009-CITROEN-C/32813179217.html
Eventuelle andre løsninger, med bedre kvalitet?  Har sett på denne, men syns det er litt dyrt: http://www.scosche.com/2012-up-mitsubishi-i-miev-aftermarket-stereo-installation-kit

2) Har noen lenke til en oppdatert beskrivelse med bilder?

Mvh
Tobias
#3
Hei,

Har forstått at Thule 754 Rapid System fotsett, bilspesifikt monteringssett 1682 og et 127cm langt stangsett er det som gjelder hvis man vil ha takstativ. Hvis ikke det har kommet noe bedre tilpasset siden sist?

Men ... Er det noen som har forsøkt å sette på en skiboks? Jeg har kjøpt en miev for å transportere unger til og fra skiløypa, og vil gjerne ha skiene i en boks da de er aktive løpere og skiene blir godt tatt vare på ellers .... Erfaringer? 

-Tobias
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA