Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Myrknir

#1
Hyundai Ioniq / Feil med forvarming
mandag 04. november 2019, klokken 11:46
Hei.

Forvarmingen på bilen fungerer ikke helt som den skal.
Den er satt til forvarming på 22 grader kl 0600 alle dager. Men når jeg kommer ut på morgenen så er bilen kald. Går vi da inn på forvarmingsinstillinger så står den plutselig på 15 grader. Den har ladet i løpet av natten, så jeg vet den får strøm.

Sist vinter så fungerte alt som det skulle. Jeg mistenker at feilen kan ha dukket opp etter at vi hadde den inne på service i sommer, og fikk samtidig software oppdatert. Vi har vært i kontakt med forhandler og prøvd å kjøre ny oppdatering, men det hjalp ikke. De kjente heller ikke til denne feilen.

Er det andre som har opplevd dette?
#2
Mitsubishi Outl. PH / Radio og skjerm 2014 mod.
torsdag 08. august 2019, klokken 13:35
Hei.

Noen som har vært borti at teksten på radiokanalene som man lagrer på favoritt lista blir borte? Man kan fortsatt trykke på snarveien og rikitg radiokanal dukker opp, mendet er blankt der det står hvilken kanal som skal være lagret der.
#3
Hyundai Ioniq / Vestfold - Bergen
tirsdag 19. mars 2019, klokken 15:41
Hei.

Vi er en gjeng som skal til Bergen i sommer og vi vurderer å prøve å kjøre over med Ioniqen. Er det noen som har tatt denne turen og og har en pekepin på hvor ofte vi må lade med hurtiglader og ca pris? Har ikke lyst til å stå fast på fjellet da jeg prøver å selge ideen med å kjøre elbil fremfor dieseldyr.

Tips og ideer om rute osv. tas imot med stor takk.
#4
Hyundai Ioniq / Utilitymode
mandag 07. januar 2019, klokken 13:57
Kona har noe som heter Utility mode. Dette savner jeg på Ioniq. Er dette noe som kunne blitt innført med software, eller er det andre ting som må til?
#5
Hyundai Ioniq / USB
tirsdag 25. desember 2018, klokken 18:16
Når mobiltelefonen er tilkoblet USB porten så lader den ikke. Den merker at den kobler til USB porten men batteriet på mobilen lader likevel ikke. Fant ikke noe i instruksjonsboka om dette.
Er det for lite strøm i USB porten en til å lade en mobiltelefon?
#6
Hyundai Ioniq / Ulyd eller normal lyd
lørdag 24. november 2018, klokken 19:03
Jeg hører en slags liten ujevn vislelyd når vifta blåser luft opp mot frontruta. Høres kanskje best når vifta står på litt under halv styrke. Andre som hører den? Høres ut som om lyden kommer fra midten rett bak hvor de 3 blå ladelampene er. Kan det evt være litt turbulent akkurat hvor den lille klumpen sitter? [ You are not allowed to view this attachment ]
#7
Lade hjemme / Ladestasjon gjennom Fjordkraft
lørdag 17. november 2018, klokken 11:04
Hei.

Jeg ser at Fjordkraft har god avtale for hjemmelader på nedbetaling (rentefritt)
Usikker på om jeg skal velge 16A eller 32A. (Effekttariff?)
Modellene det er snakk om er Salto 592 16A eller Salto 572 32A
Prisene er totalt 17 962 kr eller 21 564 kr. Er dette dyrt?
Det er inkludert installasjon.
#8
Hyundai Ioniq / Nåværende leveringstid
fredag 17. august 2018, klokken 16:54
Er det folk som har bestilt og venter på bil eller akkruat fått?

Skriv gjerne inn når du bestilte den, når fikk du bekreftelse/VIN og når får/fikk du den?
#9
Hyundai Ioniq / Lakk
lørdag 12. mai 2018, klokken 17:16
Jeg hørte fra en Ioniq bileier at lakken hadde fort blitt ripete og stygg. Nå skal det sies at eieren ikke eier kunnskap om lakkvedlikehold og at dette også er den svarte fargen. Er sort generelt lettere å se riper? Er lakken på denne bilen dårligere enn andre biler? Det er uansett kjent med at moderne biler har langt dårligere lakk-kvalitet en mange av de eldre modellene.
#10
Kjøpe elbil? / EL, EK. Når kommer EV?
tirsdag 20. mars 2018, klokken 21:28
Hvor lenge holder EK skiltene før de må over på EV?
#11
Hyundai Ioniq / Hvilken farge har dere valgt?
mandag 15. januar 2018, klokken 21:50
Utvalget av farger er noe begrenset. Ser ikke helt hvorfor noen farger kommer eksklusivt til hybrid / electric.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA