Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Prof. Proton

#1
i-Pace / Kvalitet på klargjøring
onsdag 17. oktober 2018, klokken 19:16
Mottok bilen på fredag som ble sendt direkte til Opti-Coat Pro+ behandling hos Asker Autospa (som gjorde en fantastisk jobb). Etter behandling ble det påpekt at klargjøringen av bilen ikke var særlig god. Det ble vist bilder av flere matte flekker og striper i lakken. Dette klarte ikke jeg å se ved overlevering (under spotlys og i iveren etter å komme meg bak rattet). Ønsker bare å advare slik at dere gjør en ekstra kontroll av lakk og riper. Sjekk spesielt dørene. Vedlegger bilde (etter behandling)

[ You are not allowed to view this attachment ]
[ You are not allowed to view this attachment ]




#2
i-Pace / Forskjell på forhandlere .. ?
onsdag 20. juni 2018, klokken 07:59
Mens andre synes å ha fått oppgitt produksjonsdato, leveringsdato, nøkkelknipper, tilbud om lakkforsegling og annen informasjon, har jeg mottatt absolutt -0- informasjon fra Motorpool etter signering tidlig i år.

Hvordan er dere behandlet av deres forhandlere?
#3
Ladeplasser og ladekabler / Vintertest av elbiler - Teknisk ukeblad
lørdag 24. februar 2018, klokken 09:32
VINTERTEST AV ELBILER - Teknisk Ukeblad
Bilen med minst batteri har samme rekkevidde som ny Nissan Leaf

https://www.tu.no/artikler/bilen-med-minst-batteri-har-samme-rekkevidde-som-ny-nissan-leaf/431095

#4
i-Pace / Leveringsdato?
søndag 04. februar 2018, klokken 18:07
Hei,

Skrev under kontrakten for et par uker siden og fikk en noe uklar leveringsdato. Selgeren snakket om aug/sep (jeg var visstnok ca. nr. 500 på lista, reservasjon i Mai).

Hva har dere fått av tilbakemelding?
#5
i-Pace / Kostnader Bilhold
lørdag 13. januar 2018, klokken 14:24
Er kanskje for tidlig, men er det noen som har hatt kontakt med et forsikringsselskap for å sjekke forsikringspremien på denne bilen?

Hva med serviceintervaller?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA