Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Elbildilla

#1
i-Pace / Vond lukt fra aircondition + støy
onsdag 24. april 2019, klokken 00:52
Nå som vi har hatt sommerlige temperaturer i noen dager merker jeg at det lukter skikkelig vondt fra airconditionen. Var kona som merket det først. Synes det er rart at dette kommer så raskt på en 5 mnd gammel bil. Noen som har samme erfaring?

Skal bestille time på verksted for å få fiksa en del småting. Kommer til å føre dette på lista. Hvordan bør forhandler fikse dette? Er vel ikke bra nok å kjøre en standard «airconrens-parfymeflaske-spray»?

En annen ting med AC er at den støyer ganske mye. Merkes best når vifta går på 1 eller 2. Vanskelig å beskrive lyden, er ikke bare vanlig viftestøy. Er en slags durelyd som kommer fra fotbrønnen. Merkes godt hvor stille det blir når man skrur av AC med den oransje knappen. Andre som har merket det samme?
#2
i-Pace / Tips & triks
mandag 15. oktober 2018, klokken 16:25
Her er tråden for å samle nyttige tips og triks eller tilbehør. Del gjerne det du tror andre vil ha nytte eller glede av.

Begynner med et nyttig tilbehør:
Denne bagasjerombeskytteren ser smart ut, 199 kr på Claser'n. Gjør at man kan frakte møkkete ting uten å skitne til det flotte interiøret.
Installasjonsvideo:

Morsom den siste vurderingen, 10 stk som syntes den var nyttig:



#3
i-Pace / Carbon Fibre Exterior Pack - bilder
lørdag 28. april 2018, klokken 13:48
I konfiguratoren ser man ikke så stor forskjell på vanlig sort og karbonpakken. På bilder virker det som om karbonpakken blir litt gråere i virkeligheten enn det man får inntrykk av i konfiguratoren.

Har samlet sammen de få bildene jeg har funnet til nå med karbonpakken (med litt varierende kvalitet). Har enda ikke sett en Corris grå med full karbonpakke enda, men tok noen skjermskudd fra en episode av Fully Charged som viser karbon på speil og grill.

Er spesielt interessert om noen finner bilder av Corris med full karbonpakke. Lurer på hvordan det fungerer med gråt på grått...

Synes det fungerer bra på Caesium Blue og Borasco Grey. Legg gjerne til andre bilder eller videoer som viser karbonpakken.

Borasco Grey










Caesium Blue












Corris Grey








© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA