Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - SandvenSAS

Sider: [1]
1
Hei,

Sandven Service AS satser kraftig på elbilmarkedet. Vi har investert i god kompetanse og har samlet 12 års erfaring med Tesla.

Vi tilbyr PKK (EU kontroll) service, hjulstilling og reparasjon på Tesla, men har også skaffet oss god kompetanse på flere merker. Vi jobber også med å utvide våre tjenester med tilbehørsmontering mm. 

Vår hjemmeside gjenspeiler ikke noe av dette men vi jobber med å oppgradere denne i løpet av våren, her vil vi på sikt dele tips og triks med det å eie en elbil.

Prøv oss gjerne om du trenger noe utført på din bil, vi er nå flere elbilentusiaster som jobber her og hadde et hyggelig besøk med TOCN Hordaland før påske.

Introduksjonspriser service på Tesla:
Service 1: 4000 kr
Service 2: 5500 kr (inklusiv bytting av bremsevæske)
Service 3: 4000 kr
Service 4: 5500 kr (inklusiv bytting av bremsevæske)

Servicer inneholder skift av kupefilter, vindusviskere, batteri i fjernkontroll, sjekkliste på lik linje som Tesla samt alle servicer vil inneholde forslag for utbedring av garantiarbeid hos Tesla. (Det være seg problemer vi finner evt om bilen mangler noen bulletiner)

Tillegg: Hjulstilling ved behov: 1750

Vi tilbyr nå også en Garatiutløpstest på Tesla - Vi har som sagt 12 års erfaring og vet hva vi skal se etter. Pris for dette er: 2900
Alle priser er inklusiv mva.

Med vennlig hilsen
Kjetil E. Langsæter, Sandven Service AS

Kontakt oss på: service@sandven.com eller telefon 55133280

2
Tilbud og etterspørsel av tjenester / Komplette vinterhjulpakker til Tesla i Bergen
« på: torsdag 09. november 2017, klokken 19:08 »
Hei. Vi er nye brukere på forumet. Håper å kunne komme med masse spennende saker etterhvert.

Vi har satt sammen et parti med komplette vinterhjul til Tesla Model S og Model X.

Erfaringsmessig så har vi valgt Nokian R2 piggfrie vinterdekk i denne omgang sammen med en stilig felg som heter Nitro Demon. Denne kan fås i sølv eller litt mørkere gumball grey. Dimensjon: 245/45R19 på Model S og dimensjonen 255/55R19 til Model X (Nokian R2 SUV).

Prisen ferdig pålagt er 22990 ink mva for Model S og 23990 for Model X. Dette er komplette pakker med TPMS. Da får du, etter vår mening det aller beste og sikreste vinterdekket til disse bilene samt at felgen passer bra til Tesla sitt designspråk.

Ta gjerne kontakt med oss pr telefon eller mail.
epost: service@sandven.com
tel: 55 13 32 80

Ønsker alle en sikker og fin vinter.
Hilsen alle oss i Sandven Service AS på Midttun

Sider: [1]