Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - khaffner

#1
e-Deliver 3 / Lese ut data fra OBD-porten
torsdag 06. mai 2021, klokken 08:08
Hei!
For et par uker siden ble jeg medeier i en Maxus eDeliver 3. Som kjent er dette en veldig "basic" bil, og mitt største savn etter noe erfaring med Tesla og WV, er å kunne lese ut batteriprosent og annen gøy data over internett. Dette er noe jeg da blir nødt til å løse selv. Jeg er ikke fremmed for IoT, Raspberry Pi og generelt data/internett-delen av et sånt prosjekt, det er verre med OBD-lesingen. Jeg har skaffet meg en OBDLink LX (samme som Teslabjørn bruker, virker som god kvalitet) og har nå prøvd 5+ OBD-apps til Android. Det eneste jeg har klart å få ut fra bilen er feilkoder, ikke noe live data. Har noen av dere andre hatt suksess med OBD og Maxus? Hvis ja, hvilken OBD-leser, programvare og evt innstillinger har dere brukt?  :)

(En fallgruve er nok uansett at OBD ikke er aktiv når bilen er avslått, men da kan jeg i det minste få gøy data mens bilen er på)
#2
Tidlige elbiler: Reva / Koblingsskjema for REVAi (G-Wiz) 2011
søndag 29. oktober 2017, klokken 18:25
Hei
Jeg har kjøpt all elektrisk innmat fra en REVAi 2011 (bortsett fra batterier, det har jeg fra før), i håp om å elektrifisere en snekke. Jeg sliter med å finne noe koblingsskjema eller diagrammer som forklarer hvordan alt dette skal kobles sammen, vet dere hvor jeg kan oppdrive dette? Timesvis med Googling har ikke vært til stor hjelp.
Takk :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA