Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - k1

#1
Model X 2014 - 2022 / Lagg i akselerasjon fra stillestående
mandag 12. november 2018, klokken 19:53
Den siste tiden har jeg opplevd at når bilen står stille (f.eks. i kryss), og man skal gi gass for å akselerere ut så «lagger» bilen før den drar på (~1-2 sek?).
Ordentlig irriterende når man står på en sidevei og skal ut på ny vei og det føles som om bilen «kveles» før den drar på. Skjer heller ikke hver gang. Har tenkt på antispinn, men det er ikke noe slikt som slår inn.

Er det en innstilling som har endret seg eller er det noe galt? Har Sw.v.9.0, men tro det var tilfelle litt før dette også.

Beklager om det allerede er en tråd på dette, men jeg synes søk funksjonen her inne ikke er helt optimal..

#2
Fra dagens VG:
USAs svar på Forbrukerrådet har kåret de mest og minst pålitelige bilene i landet. Verst ut kommer Tesla Model X:
http://e24.no/bil/tesla-motors/kaaring-tesla-model-x-er-den-minst-paalitelige-bilen/24171526

Noen som kjenner seg igjen i dette?  :-\
Eller baserer dette hovedsakelig seg på de første bilene?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA