Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - elbil4nerds

#1
Model Y / Vinterfrossen model Y - bedre enn model 3 (2019)?
lørdag 04. desember 2021, klokken 02:49
Eier i dag en model 3 LR fra første batch i 2019, veldig fornøyd med denne bortsett fra problematiske dørhåndtak og frosne vinduer når vinteren kommer.

Vi har ikke noen garasje så bilen får mye is på seg når det er mye snø, smelting av snø ved oppvarming og lave temperaturer. Er det blitt noe bedre i model Y? Er det bedre dørhåndtak nå når man tiner opp bilen via app? Er det fortsatt store problemer med frosne vinduer?
For madamen i huset, så er disse problemene så store at hun helst vil ha en bil med skikkelige dører og normale dørhåndtak. Tesla selv sier ikke så mye om det er blitt noe bedre fra min modell, da de jeg pratet med ikke har jobbet der så lenge. Håper at noen som kjenner godt til begge modellene kan opplyse meg litt :)
#2
Noen som vet? Skal på road trip om to uker, så det hadde vært fint om det er planlagt rullet ut før ferien starter.
#3
e-Golf / Hvilken ladeboks for ny e-golf?
tirsdag 28. november 2017, klokken 10:48
Har 400V TN og 32 amp. hovedsikring. Bilen jeg primært skal lade opp er den nye e-golf og jeg ønsker å lade på maks hastighet om situasjonen tilsier det. Jeg tenker at løsningen min bør være type 2. Det er kort vei å trekke kabel fra sikringsskapet og ut til garasjen.

Hvilken lader og strømtilførsel/ effekt bør jeg gå for?
#4
e-Golf / Ratt på ny e-golf
torsdag 26. oktober 2017, klokken 11:38
Kjøpte meg en ny bil fra forhandler og den var ferdigspekket fra forhandleren, hvilket førte til at jeg måtte ta den som den er.
Det jeg lurer på er veldig enkelt, i alle prospekter jeg ser av 2018-modellen, så skrives det at den har en blå søm på rattet, mens min modell har sort tråd. Er det mulig å velge dette eller er det alltid svart ved svarte skinnseter?
#5
e-Golf / Lease eller kjøp
fredag 15. september 2017, klokken 12:42
Det skjer så mye utvikling de neste tre årene at jeg har litt vanskelig for å bestemme meg for leasing eller kjøp. Har bestilt en e-golf, men har fortsatt ikke avgjort om jeg skal betale 60k i året i en slags teknologisk forsikring, eller satse på at verditapet av en ny e-golf er mindre enn 180 000 kr om 3 år. Hva tror dere andre? ville dere kjøpt eller leaset i dagens marked?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA