Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - erikaak

#1
Hei, vurderer sterkt å bestille LR AWD innen kort tid, men vil gjerne få tatt en nærmere titt på den før vi bestiller. Fruen bør i hvert fall få se den da hun har nada bilinteresse, men bør få gitt klarsignal før fremfor ett "hvaifaentenktedupå?!" når bilen står på gårdsplassen. Vi har to små barn, så plassbehovet må godkjennes. Jeg er sikker på det holder i lange baner, men er vant til en stor tysk stjerne fra før av så en omstilling blir det uansett. Heldigvis er barnevognstadiet tilbakelagt.

En snill sjel i området som har tid og ork til å vise frem bilen noen minutter? Er bare S og X'er blant venner og bekjente, enn så lenge.
:)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA