Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - dagah

#1
Har lest mange tråder her men ingen jeg finner stemmer med mitt spesifikke problem. Bilen er en 2012 mod.
Først litt av feilsøkingen jeg har utført.
12v batteri er helt nytt.
Hovedbatteri ser bra ut ved avlesning av alle celler ( Ingen store forskjeller i celle spenning)
Får en haug med feilkoder ved avlesning. ( mistenker disse henger sammen med periodevis lav spenning på 12v)

Når jeg forsøker å lade bilen så lader den en liten stund for så å stoppe ladning og kommer opp med gul bil med utropstegn.  Det som er litt spesielt er at hvis jeg kobler på 12 v ladning til batteriet fremme og så kopler til ladekabel bak så lader bilen helt ok.  Om jeg starter bilen og så starter varmeapparatet så får den også gul bil etter en liten stund. da uten 12 v lader fremme. mistenker noe tull med intern 12 v lader, men den øker spenning til 14 v med tenning på. Kan det være dårlig kontakt en eller annen plass? Noen som har gode råd før jeg skrur hele bilen i biter. :)
#2
Hei. Etter å ha kjørt think fra 2001-2006 som firmabil skiftet jeg jobb og ble "thinkløs" i 2 år. Nå kom jeg over en relativt billig en med noen feil som jeg håpet å kunne få i stand. Batteripakken skal være ok. Problemet er System feil og ingen fremdrift. Bilen tar heller ikke lading. Når jeg kobler inn 220v så sier det tikk takk tikk i noen reler nedi batterikassen. Bilen trekker også noe strøm konstant fra 12v batteriet ca 0,2A når jeg måler. noen ideer??? Er det noen som har diagnose innstrument i Stavanger omegn som kan leie / låne dette bort?

Takker for en fin nettside med masse fin info.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA