Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - gammalost

#1
Tesla SW og AP / Plutselig deakselrasjon/fantombremsing
onsdag 27. september 2023, klokken 08:23
Kjørte nylig strekningen Haugesund-Bergen. Her opplevde jeg en form for fantombremsing jeg ikke har vært borti før. Kjørte med ACC i fint vær uten videre mye trafikk.
Plutselig kunne bilen finne på å redusere hastigheten. Dette er ikke typen plutselig bremsing man opplever ved større motgående kjøretøy i svinger ol, men en ren reduksjon av hastighet.
Gikk gjerne fra 80 og ned mot 30. Gjerne på rette og fine strekninger bla i den nye tunnelen med 100km/h hastighet, men også på åpne strekninger ute. Har kjørt denne strekningen flere ganger uten at dette har skjedd. Er dette muligens en bug i siste firmware?
#2
Model 3 / Problemer med tunein etter oppdatering
onsdag 08. desember 2021, klokken 12:51
For 2 oppdateringer siden (er på 2021.40.6 nå) sluttet tunein å huske hva stasjon den spilte sist. Jeg må mao velge hva stasjon jeg skal høre på hver gang jeg stopper/starter bilen.

Noen andre som har opplevd det samme?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA