Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - petterlien

#1
e-Golf / Klimaregulering vil ikke starte uten ladekabel tilkoblet
tirsdag 09. januar 2018, klokken 10:37
Etter siste kuldeperiode får jeg ikke startet klimaregulering hvis ikke bilen står tilkoblet lader. Feilmeldingen ses på bildet.

Flere som har hatt samme problem?




Sent from my iPhone using Tapatalk
#2
e-Golf / Veggplater ute, lade bil inne i garasjen
onsdag 27. september 2017, klokken 09:20
Jeg har montert en vegglader i en nisje utenfor garasjen, da jeg vanligvis står ute med elbilen.

Noen ganger er det aktuelt å stå inne i garasjen med bilen og jeg lurer på om noen har noen gode forslag til gjennomføring av type2- kabelen i veggen (type luke e.l.)? Kabelen er lang nok til at jeg kan lukke porten, men da blir det glippe hvor mus kan krype inn.


Sent from my iPhone using Tapatalk
#3
e-Golf / Dynamiske baklys e-Golf
onsdag 20. september 2017, klokken 12:52
Hei,

Jeg fikk min e-Golf i april og den var opprinnelig bestilt med de dynamiske baklyktene (kjøpte en bil som forhandler hadde utstyrt og som var i produksjon). Da jeg skulle hente den fikk jeg beskjed om at det var for lang leveringstid på de dynamiske baklyktene, så jeg skulle få tilbakebetalt 3200kr. Senere fikk jeg valg om å vente til de nye var klare og få ettermontert dette. Noen som har fått dette montert?


Sent from my iPhone using Tapatalk
#4
e-Golf / Lading av den nye e-Golf
onsdag 03. mai 2017, klokken 19:45
Jeg fikk min nye e-Golf forrige fredag og lader denne med en Garo ladestasjon. Den har tilkoblet tre faser på 20A. Når jeg ser på strømmåleren trekker bilen 16A på fase L1 og L2!! Trodde Golf bare ladet på en fase, noen som har annen info?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA