Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - egolfetp

#1
Lading av Tesla / Ingen ladegrense for MIC SR+
tirsdag 29. juni 2021, klokken 09:45
Leste på diverse forum at Tesla i Kina anbefalte å lade til 100% for SR+. Fant dette på de norske Teslasidene også nå (https://www.tesla.com/no_NO/support/range). Kan dette virkelig stemme? Det gjør jo dette til et eksepsjonelt kjøp.
#2
Model 3 / Gulvmatter Model 3
onsdag 26. mai 2021, klokken 10:35
Har fått med meg at SR+ kommer uten noen som helst gulvmatter, og finner kun en tråd fra 2019 inne på dette forumet angående gulvmatter til Model 3. Hvis man synes 3D maxpider ikke er så fine med logo og generell design, hva er de beste alternativene (pris/kvalitet)? Er de fra Tesla det beste valget mtp funksjon og pris (Maxpider sine er jo dyrere enn Tesla sin variant)? Har sett på alt fra Thansen til Begood sine.
#3
e-Golf / Cybex Sirona i e-golf?
søndag 24. juni 2018, klokken 20:48
Noen som har Cybex Sirona i e-Golf? Hvis så er tilfelle, hvordan er det med plass? Vurderer Sirona S,Q eller orginal og er litt nysgjerrig om det er greit med plass til disse?
#4
e-Golf / Traffic assist e-Golf
tirsdag 15. mai 2018, klokken 22:20
Denne funksjonen står beskrevet som at den skal fungere under 60 km/t, og trodde bilen skulle assistere med styring under denne farten (lane assit som holder lengre enn noen få sekunder før den maser). Finner ingen valg for denne i bilmenyen, og det er jo ingen forskjell mellom lane assist + ACC over/under 60 km/t. Er dette da bare en gimmic fra VW eller er det noen innstillinger jeg ikke har funnet i menyen? Det hadde jo vært supert hvis bilen kunne styre lengre uten mas ved lave hastigheter, på mange måter en budsjett-Tesla :)
#5
e-Golf / Barneseter e-Golf
tirsdag 23. januar 2018, klokken 20:00
Har søkt litt rundt på forumet uten å finne en god tråd. Er det noen som har gode tips for barneseter i e-Golf? Tenker da på de litt større setene. Bruker i dag en Maxi cosi pebble til spedbarn montert bak passasjersetet, og selv om det går fint så er jeg noe bekymret for de litt større setene. Hvilke erfaringer (merke, fordeler/ulemper) har folk?
#6
e-Golf / Hvordan sette øvre ladegrense?
onsdag 06. september 2017, klokken 22:33
Har lest i manualen og trykket gjennom alle menyer jeg kan tenke meg, men finner ikke ut hvordan man setter øvre ladegrense (finner kun innstilling for nedre) i nye e-Golf. Hvordan gjør man dette?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA