Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Pigeonbay

#1
B-Electric / Skjøteledning til lading
tirsdag 04. juli 2017, klokken 12:11
Heisann, skal ut på tur i sommer og dermed kan det være greit å ha med seg skjøteledning så ein får lada der ein er. Meiner å ha lest at det ikkje er alle skjøteledninger som er ideelle til dette så tenkte å høre her om dere hadde eksempel på nokon som kan fungere til dette?

Sent fra min FRD-L09 via Tapatalk

#2
B-Electric / Kjøreturer du har vært på
mandag 26. juni 2017, klokken 13:16
Tenkte det kunne vært morsomt og interessant for folk her inne å sjå kva denne bilen er god for mtp kjørelengde. Nyttig både for eiere av bilen og dei som vurderer den.

Eg kan begynne med turen vår på søndag frå Solheim i Masfjorden til Oppdalsøyra via Brekke, vidare til Dalsøyra, tilbake til Oppdalsøyra og derifrå til Midttun i Bergen. Bilen var nesten fullada ved start (trur ikkje eg brukte Range Plus) og den einaste ladinga me gjorde undervegs var 2 timer frå vanlig stikkontakt. Kupert terreng med to små "fjelloverganger". Ganske flatt frå Sløvåg til Bergen.

20% igjen på batteriet ved stopp.

Sent fra min FRD-L09 via Tapatalk

#3
Som det står så får eg ikkje kobla til internett på dette menyvalget. Er dette ekstrautstyr eller er det noko eg ikkje gjer riktig her? Android auto og carplay funker fint.

Sent fra min FRD-L09 via Tapatalk

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA