Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Rasmus77

#1
e-Golf / Regenerering
tirsdag 18. juli 2017, klokken 10:19
Hei,

Fikk ny e-Golf i mars (190 km) og da var regenereringen i B veldig kraftig. Etter hvert har denne blitt noe slappere, er det vanlig? I D1 og for så vidt D2 er det så vidt jeg merker regenereringen i det hele tatt.

Dags for en tur til Møller?
#2
e-Golf / Toppfart rygging
torsdag 13. april 2017, klokken 23:28
Jeg har en to uker gammel e-Golf som foreløpig ikke har blitt satt på de store prøvene. Men på tirsdag måtte jeg rygge opp en lang bratt bakke til hytta, fikk sjokk over for en ELENDIG fart/kraft det er i revers på bilen! På familiebussen S-Max bruker jeg å få kjempefart opp bakken, nå var det jo bare såvidt det gikk framover, var på håret at jeg kom meg opp. Trodde først noe måtte være galt med bilen men etter litt googling virker det jo som at det skal være slik. Hva i all verden skal det være godt for? Er det slik på andre el-biler? Finnes det noen tweaks som løser dette helt latterlige opplegget?
#3
e-Golf / Kampanje E-Golf Exclusive
torsdag 02. februar 2017, klokken 13:42
Synes prisen i utgangspunktet virker svært kurant. Godt utstyrt E-Golf til 269.900 inkludert serviceavtale 3 år.

Jeg ser Møller Asker & Bærum kjører til 269.900 inkludert vinterdekk. Ser det andre plasser annonseres med 273.400, levert Oslo. Som oftest står det ingenting om vinterdekk.

I min hjemby i Nord-Norge skulle de ha 289.900 inkludert vinterdekk og frakt. :(

Noen som vet om vinterdekk egentlig SKAL være inkludert i kampanjen, slik at min forhandler forsøker seg med snikavgift på 20.000 i frakt?

Noen som har prøvd å prute på denne kampanjeprisen eller er det fastlåst fra forhandler?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA