Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - AAK

#1
Kristiansand / Parkering i Kristiansand
lørdag 16. september 2017, klokken 21:26
Skal være i Kristiansand fra 25.-28. September. Noen plasser i sentrum en står gratis/rimelig? Har ikke behov for lading. Skal bo ved Hotell Ernst. Men kan selvsagt gå litt:)


Sent from my iPhone using Tapatalk
#2
Lade hjemme / Hvilken ladeløsning passer meg best?
onsdag 14. juni 2017, klokken 20:26
Har veldig lite kunnskap om strøm, lading og begrepene rundt dette. Har i dag en Leaf 24kw og i begynnelsen av august får jeg også en Ioniq. Leafen blir i dag ladet i schuco i garasjen. Går en egen fase ut til denne. Slik jeg har forstått det så er ikke dette bra nok nå som jeg får to elbiler. Jeg har foreløpig ikke noe behov for at ladingen skal gå så fort, men jeg vil at det skal være trygt. Står 400v i sikringsskapet mitt, har forstått at det også kan ha noe og si.

Hva vil dere anbefale meg og gjøre? Må gjøres litt på budsjett nå


Sent from my iPhone using Tapatalk
#3
Hyundai Ioniq / Ioniq som familiebil med barneseter og vogn
lørdag 03. juni 2017, klokken 20:15
Hei. Har fått mulighet til å kjøpe ny Ioniq med levering i sommer. Bytter da inn en stor stasjonsvogn. Bil nr2 (men er blitt nr1) er en Leaf 24kw. Men er skeptisk til dette med plass til to små barn under tre år, vogn + annen bagasje når en skal på tur. Hva er deres erfaringer med denne som familiebil?
Tilbudet jeg har fått er på 300k m/ skinn, teknikkpakken og vinterhjul. OK? Eller vente til etter sommeren og se om den nye Leafen får bedre lastekapasitet enn Ioniq?


Sent from my iPhone using Tapatalk
#4
Lade hjemme / Lik kabel på Leaf og e-up?
mandag 23. mai 2016, klokken 21:56
er veldig ny på elbil og har en defekt ladebakel til min Leaf, men har en nabo med en e-up. Vil det gå an å lade min leaf med hans kabel til jeg har fått ny?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA